Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Izgubi kilograme i osjećaj se odlično – i to prije ljeta!

Izgubi kilograme i osjećaj se odlično – i to prije ljeta!
3

Mršavimo zajedno klub osvanuo je u novom ruhu, a ako se učlaniš do ljeta ćeš i ti imati novo 'ruho' na plaži! Pridruži nam se i reci konačno 'zbogom' suvišnim kilogramima!

Novi izgled stranice Mršavimo zajedno kluba omogućuje ti da sve potrebne informacija o zdravom i prirodnom mršavljenju pronađeš na jednom mjestu. Tu možeš pronaći jelovnike prema mediteranskom, kontinentalnom i vegetarijanskom tipu prehrane prilagođene baš tebi, tvojim energetskim potrebama i preferencijama, plan tjelovježbe, pomoć stručnjaka, podršku članova unutar Kluba i sadržaj uz koji ćeš zdrave navike usvojiti brzo i lako.

Svaki tjedan 1 kilogram manje!

Ako se pridržavaš programa koji je prilagođen tvojim osobnim potrebama, ostvarit ćeš gubitak od pola do jednog kilograma tjedno. Unutar Kluba su ti na raspolaganju treninzi za početne i napredne vježbače, kao i naši stručnjaci - nutricionisti, treneri i psiholozi. Njima u svakom trenutku možeš uputiti pitanje, a unutar foruma Mršavimo zajedno kluba možeš komunicirati s drugim članovima, provjeriti kakva su njihova iskustva i pronaći dodatne informacije i inspiraciju.

Pridruži nam se, čekamo te u Klubu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iskustvo korisnika: 31 kg manje u pola godine

''Nakon šest mjeseci programa u Klubu, lakši sam 31 kilogram, zadovoljniji sam i sigurniji u sebe. Sa 116 kilograma došao sam do 85 i pokušavam održavati težinu iz dana u dan trudeći se svaki slobodan trenutak iskoristiti za sebe i vježbanje'', otkrio nam je član Kluba Edon. Doznaj više o njegovom uspješnom gubitku kilograma.

Pod forumaškim nadimkom, Matko1 se pohvalio kako je u 6 mjeseci članstva u Mršavimo zajedno klubu izgubio 17 kilograma! ''Rezultat je fascinantan i moram se pohvaliti: 17 kila manje, 24 cm manje u struku, 11 cm manje u bokovima. Moje se tijelo vratilo u dimenzije iz mladosti, nema više trbušine, pun sam energije – sve u svemu iznad svih očekivanja.'' Matko1 je napomenuo kako jede pet puta dnevno te je nekadašnja snažna potreba za slatkim uvečer gotovo potpuno nestala.  

Plan prehrane i ukusni obroci prihvatljivi svakom džepu!

Kako biste postali član Kluba i dobili pristup svim pogodnostima, potrebno je proći jednostavan proces registracije sa specifikacijom trenutnog stanja tijela. Nakon registracije, bit ćete smješteni u odgovarajuću kalorijsku skupinu kako bi jelovnici i ostale pogodnosti bili što bolje prilagođeni vašim potrebama. Članstvo u Klubu plaća se na razini 3, 6 ili 12 mjeseci, a učlaniti se možete već za 47 kuna mjesečno!  Više o uspješnom mršavljenju drugih članova Mršavimo zajedno kluba pročitaj ovdje.

Ambasadorica Kluba je Mila Elegović, a njene kolumne prati na portalu Zdrava Krava.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru