Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vašu natalnu kartu izrađuju naši najiskusniji astrolozi

None Foto:

Iskusne astrologinje Vesna Narat, Julijana Oremović i Vlasta Pečanić već desetljećima proučavaju sve tajne astrologije, a našem magazinu "Astral" daju poseban pečat. Obratite im se s povjerenjem, jer one samo za vas mogu izraditi sve vrste osobnih horoskopa i natalnih karata po promotivnim cijenama

Astrologija vam može pomoći da bolje upoznate sebe i svoje potencijale, zavirite u svoju prošlost te doznate što vam donosi budućnost, a onda i lakše riješite probleme koji vas tište ili ispunite vlastite želje i maštanja. No običan dnevni horoskop vam ne može dati precizne odgovore na određena pitanja, jer on otkriva tek općenite karakteristike svakog znaka. Želite li precizan i opširan uvid u vašu osobnost, situaciju i budućnost, trebat će vam nešto osobnije, nešto što će osvijetliti cijelu vašu dušu, otkriti o vama što ni sami niste znali, pokazati vam put koji je najpoželjnije slijediti. Odgovori se skrivaju u vašoj natalnoj karti koja se individualno izrađuje prema vremenu (datum, sat i minuta) i mjestu rođenja. Ona objašnjava trenutnu sliku neba u trenutku vašeg rođenja i otkriva kada ćete pronaći partnera i oženiti se, pronaći posao, dobiti djecu, zaljubiti se... Iskusne i vrhunske astrologinje Vesna Narat, Julijana Oremović i Vlasta Pečanić već desetljećima proučavaju sve tajne astrologije, a našem magazinu "Astral" daju poseban pečat. Obratite im se s povjerenjem, jer one samo za vas mogu izraditi:

 • vaš osobni horoskop s natalnom kartom - kompletna analiza vaše osobnosti i precizna predviđanja budućnosti.
  Četiri stranice tiskanog teksta s grafičkim prikazom natalne karte. 
  cijena: 400 kn, a za naručitelje iz inozemstva 55 eura.
 • vaš godišnji horoskop – saznajte što vas sve očekuje u godini pred vama.
  Tri stranice tiskanog teksta s grafičkim prikazom. 
  cijena: 300 kn, a za naručitelje iz inozemstva 40 eura 
 • vaš osobni horoskop s natalnom kartom i opširnom godišnjom prognozom.
  Pet stranica tiskanog teksta s grafičkim prikazom. 
  cijena: 500 kn, a za naručitelje iz inozemstva 70 eura 
 • vaš usporedni horoskop - otkrijte kako se slažete sa svojim partnerom, ljubavnikom, simpatijom ili poslovnim partnerom. 
  Četiri stranica tiskanog teksta s grafičkim prikazima.
  cijena: 400 kn, a za naručitelje iz inozemstva 55 eura 
 • vaš ljubavni horoskop – kakvi ste u ljubavi i što vas očekuje u budućnosti. Tri stranice tiskanog teksta s grafičkim prikazom. 
  cijena: 300 kn, a za naručitelje iz inozemstva 40 eura. 

 

za sve informacije nam se javite na e-mail: astral@24sata.hr 

Tema: Natalne karte

Komentiraj, znaš da želiš!