Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Izvanredna godina u ljubavi, kao i u poslu predstoji Ribama

Izvanredna godina u ljubavi, kao i u poslu predstoji Ribama
4

Dok će nezaposlene Ribe napokon dobiti priliku za rad, oni zaposleni mogli bi odlično napredovati. U ljubavi će Ribe doživjeti svojevrsni emotivni preporod

VIDEO

Naklonjeni Jupiter ove će vam godine omogućiti da unaprijedite ljubavni život i uredite ga prema vlastitim zamislima. To u siječnju, veljači ili travnju može značiti potpuni preokret u intimnom životu, značajniju vezu s prijateljem ili nekim koga već poznajete. Tajne ljubavne veze ili komplicirani partneri zadavat će vam slatke ljubavne glavobolje u ožujku, no kako su zvijezde većinom na vašoj strani, sve će proći bezbolno. 

Prevrtljivi srpanj i kolovoz unijet će nemir i trzavice u bračne odnose, pa za ljetovanje s partnerom radije odaberite rujan, kada će vas Venera opet približiti jedno drugom. Ako ste u vezi ili braku, prva polovina godine unijet će vedar duh i sklad u vaše odnose, a nekima će i prinova biti na putu. U drugoj polovini godine mnogi među vama mogli bi obnoviti bivšu vezu shvaćajući da i dalje vole partnera. Dat ćete toj vezi novu priliku, pa će ona punim žarom zasjati u posebno sklonom listopadu i prosincu. 

Na poslovnom planu najviše uspjeha imat ćete u prvoj polovini 2014. godine. Dobar Jupiterov utjecaj može biti zaslužan za vaše promaknuće, ali i za obilje dobrih prilika za daljnji poslovni uzlet. Veljača je pogodna za aktivnosti vezane uz promociju i prezentaciju. Vaš će se rad, odnosno njegovi rezultati, naći pred očima šire javnosti. Mogli biste objaviti knjigu, privesti kraju priručnik koji pišete ili će vaš projekt, odnosno stručni članak biti otkupljen i objavljen u inozemstvu. Sjajan poslovni tempo prati vas i u travnju, a kreativan duh i inspiraciju iskazujete u lipnju i srpnju. 

U drugoj polovini godine očekuje vas uspjeh u financijskim i poslovnim vodama,osobito tijekom listopada i studenoga. Usprkos mogućim poslovnim zastojima u prosincu te financijskim teškoćama bit ćete nezaustavljivi. Snažna individualnost, uvjerljivost, stručnost i znanje osigurat će vam ugled u radnoj sredini. Steći ćete krug istomišljenika i upoznavati utjecajne osobe koje će vam biti od pomoći, bilo financijski ili putem moćnih veza. Tjelesne aktivnosti izuzetno će vam goditi, a ako ste sportaš, postizat ćete odlične sportske rezultate. 

Zdravlje će vam biti najbolje u prvoj polovini godine, a u najoptimalnijoj formi bit ćete tijekom ljeta pa ćete moći slobodno uživati u sunčanju i kupanju. Druga polovina godine može vam donijeti probavne tegobe, a ako ćete imati vrtoglavice i osjećaj umora, valjalo bi provjeriti željezo u krvi. Pripazite na razdoblje od 27. listopada do 4. prosinca kada ćete biti skloni umoru, pa i ozljedama, stoga pazite na pokrete, osobito ako ste stariji.

Zdravlje

Iako ćete se do kolovoza osjećati odlično, ostale mjesece u godini pokušajte živjeti urednije i organiziranije. Mogli biste imati problema s koljenima i kralježnicom, pa pojačajte unos kalcija. U studenom i prosincu moguć je pad imuniteta.

Posao

Pred vama je poslovno uspješna godina, stoga nemojte biti pasivni i prokockati dobre prilike.Ako ste nezaposleni, u prvoj polovini godine mogli biste se zaposliti. Oni koji su zaposleni mogli bi napredovati i uživati u povlasticama novoga radnog mjesta.

Ljubav

Osjećajni preporod očekuje vas u prvoj polovini godine, kada ćete razgovorom riješiti nesuglasice s partnerom i zajedničkim snagama učvrstiti ljubav. Neke od vas razveselit će dolazak prinove. Samci će imati odlične prilike za zaljubljivanje.

Savjet: Nemojte biti previše skromni, nametnite se tamo gdje treba. 

Sretan dan: 7. srpanj

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'