Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Jarac (22.12. - 19.1.) će biti vrlo uspješan na radnome mjestu

Jarac (22.12. - 19.1.) će biti vrlo uspješan na radnome mjestu
4

Svi koji vas okružuju divit će vam se zbog poslovnih uspjeha. Obratite više pozornosti na zdravlje i odbacite štetne navike. Ljubavna situacija još je nestabilna

VIDEO

Došlo je vrijeme da svima pokažete koliko uistinu vrijedite. Iduća godina je godina poslovnih uspjeha i uspinjanja na društvenoj ljestvici. Posjedovat ćete veliku moć te će vas doživljavati kao autoritet svugdje gdje god se pojavite. Tako će biti čak i u vlastitu domu. Ukućani će cijeniti vaše ideje i bez pogovora slušati te prihvaćati vaše prijedloge. Vaš uvjerljiv i vrlo snažan nastup mogao bi vam priskrbiti i neke neprijatelje, koji će vas doživjeti kao opasnost za svoje položaje. Čuvajte se spletki i ogovaranja iza vaših leđa. 

Uz postizanje velikih poslovnih uspjeha usporedno ćete se i osobno transformirati. Osim na emocionalnom, tako će biti i na fizičkom planu. Nalazite se usred procesa ostvarivanja ideala o tome kakvi biste uistinu trebali biti. Za razliku od ove godine koja je potencirala putovanja i širenje horizonata, tijekom sljedeće godine bit ćete puno više usmjereni na obitelj i rodbinu. Iskoristite zajedničko vrijeme što kvalitetnije i izbjegavajte konflikte.

SAVJET GODINE

ONA - Ako razmislite, postat će vam jasno kako ste vi ona oko koje se vrte sve obiteljske aktivnosti. Vi ste ona koja potiče i pokreće nove aktivnosti te odlučuje u ključnim trenucima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

ON - Pokušajte biti što dosljedniji u odlukama. Kad jedanput nešto počnete, onda od toga ne odstupajte, čak i ako se pojave teškoće. Na taj način steći ćete simpatije i biti vrlo uspješni.

OBITELJ

Već nekoliko godina obitelj vam nije bila u središtu pozornosti jer ste većinom bili usmjereni na neka druga životna područja. Sad se situacija polako počinje mijenjati i sve više raspoznajete značenje mira koji vam pruža dom. Potrudit ćete se da produbite i popravite odnose s bližnjima. Puno više ćete zajednički komunicirati i na taj način smišljati zajedničke projekte. U trenucima kad ćete biti umorni od poslovnih obaveza, vaši bližnji uvijek će biti tu.

ZDRAVLJE

Nakon što ste tijekom ove godine bili izloženi manjim zdravstvenim problemima, u sljedećoj ćete morati biti puno oprezniji. Vaša energija polako će se trošiti, što znači da nećete biti otporni na viroze i gripe. Obvezno vodite računa o svakodnevnim rutinama i izbacite sve štetne navike. Iskoristite to izazovno razdoblje za postizanje bolje tjelesne kondicije. Zato pokušajte redovito vježbati i kvalitetnije jesti.

LJUBAV

Tijekom sljedeće godine ostvarivanje trajnih ljubavnih veza neće biti vaš prioritet. Uživat ćete u slobodi i dopuštati si kraće ljubavne avanture. U nekim slučajevima te avanture mogle bi vam donijeti i određene komplikacije, no sve to neće izlaziti izvan granica normale. Najopuštenije ćete se osjećati među najbližim prijateljima. Tu će do izražaja doći vaša duhovitost i opuštenost u društvu.

POSAO

Posljednjih nekoliko godina bavili ste se socijalnim i duhovnim temama vezanim uz novac. Iduća godina donosi puno konkretnija iskustva zarađivanja novca. Dovoljno toga ste naučili kako biste se usudili pokrenuti nove poslovne projekte. Imat ćete veliku potrebu da na tom životnom području budete predvodnici i inovatori. Smišljat ćete originalne projekte i pritom najčešće biti vrlo uspješni.

KAKO ZAVESTI JARCA

Budite izuzetno diskretni. Ako zavodite Jarca, nemojte dopustiti da nitko drugi, osim simpatije, shvati o čemu je zapravo riječ. Budući da je ovom zemljanom znaku vrlo važan njegov socijalni status i karijera, predstavite se kao netko tko će ga bezrezervno podupirati u bilo kojim životnim situacijama. Hvalite stalno njegove sposobnost i potičite ga na veći rad. Dopustite mu da se otvori o svojem poslu.

NAJBOLJE SE SLAŽE SA:

JARAC- BIK 
U društvu s pripadnicima ovoga zemljanog znaka lakše možete izražavati emocije.

NAJLOŠIJE SE SLAŽE SA:

JARAC - BLIZANAC 
Ne podnosite njihovu neodgovornost i površnost. Kad vas počinju obasipati pitanjima, najradije biste pobjegli.

KAKVI SU U VEZI:

ONA - Voli glumiti ledenu kraljicu. Pretvara se da je nedostupna, a negdje duboko u sebi čezne za nježnošću i ljubavi. U životu joj je jako važna sigurnost.

ON - Voli se prikazivati pred drugima kao vjeran i moralan. No nije uvijek tako. Ponekad ne odoli iskušenjima i završi u usputnoj avanturi. Partnerici nastoji osigurati dobar društveni status.

SRETAN BROJ: 8

KARAKTERISTIKE JARCA

• ambiciozan • organiziran  • temeljit • praktičan • ustrajan

Loše razdoblje: travanj, svibanj - Ta dva mjeseca donijet će veliki umor i kronični nedostatak energije. Povlačit ćete se u sebe i odbijati bilo kakvo druženje s prijateljima.

Loš dan: 26. travnja - Ovo je jedan od onih teških dana koji nikako ne želi proći. Ništa vam neće polaziti od ruke. Netko od nadređenih zagorčavat će vam život.

Dobro razdoblje: siječanj, veljača - Na početku sljedeće godine ostvarit ćete nekoliko poslovnih uspjeha. To će vam dati snagu da i u idućim mjesecima budete jednako učinkoviti.

DOBAR DAN: 1. veljače - Taj dan označit će vaš trijumf na nekoliko područja. Moguće je napredovanje na poslu, početak nove ljubavne veze i uživanje u druženju s obitelji.

Poznati Jarci:

Patrick Dempsey 13.1.1966.

Enis Bešlagić 6.1.1975.

Nicolas Cage 7.1.1964.

Carla Bruni Sarkozy 23.12.1967.

Jude Law 20.12.1972.

Mia Begović 11.1.1963.

Annie Lennox 25.12.1954.

Sienna Miller 28.12.1981.

Kate Moss 16.1.1974.

Vanessa Paradis 22.12.1972.

Janica Kostelić 5.1.1982.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...