Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Jarac (22.12. - 19.1.) će tražiti pravu ljubav i 'srediti' karijeru

Jarac (22.12. - 19.1.) će tražiti pravu ljubav i 'srediti' karijeru
4

Doživjet ćete neku vrstu katarze u emotivnim odnosima, okrenut ćete se traženju veze koja će vas ispunjavati. Riješit ćete sve probleme vezane uz karijeru i posao

VIDEO

Nova vam godina donosi rješenja mnogih nedoumica vezanih uz karijeru. Zadnjih nekoliko godina pokušavali ste pronaći pravi način da izrazite što želite, no uvijek je nešto nedostajalo i nikad niste bili potpuno zadovoljni. Sve je to dijelom proizlazilo iz osobne nesigurnosti u put koji ste izabrali. Tijekom proljeća situacija vezana uz posao znatno će se poboljšati i vi ćete konačno dobiti potvrdu svoje vrijednosti što će vam dati dodatnu snagu za rad. To će vrijeme biti ispunjeno i intenzivnom komunikacijom s različitim ljudima. 

Ostvarivat ćete nove kontakte u inozemstvu i time si otvarati nove mogućnosti. U travnju je moguće i putovanje u inozemstvo. U kontaktima s prijateljima žustro ćete zastupati svoja mišljenja i na sve ih načine pokušavati uvjeriti kako ste u pravu. Budite oprezni pri ispunjavanju bilo kakvih obrazaca jer i najmanje pogreške mogu imati velike posljedice. U svakom slučaju, najbolje je da cijele godine što više kontrolirate svoje aktivnosti. Ako bude ikakvih problema, trebali biste pokušati promijeniti strategiju. Nemojte inzistirati na onome što se pokazuje kao nedjelotvorno i konfliktno, nego postupajte što racionalnije pa rezultati neće izostati.

Nastojeći se što bolje zabaviti tijekom 2012., bit ćete prilično aktivni u društvu. Često ćete izlaziti i družiti se s različitim ljudima. Bit ćete skloni flertu i upuštat ćete se u ljubavne pustolovine kad god to budete mogli. Vrhunac vašega ljubavnog života bit će na ljeto, kad bi vam se moglo dogoditi da istodobno budete u dvije veze. Vašemu šarmu i duhovitosti bit će vrlo teško odoljeti. Na jesen ćete se vratiti svakodnevnim obvezama te ćete nastojati biti što uspješniji u poslu. Slobodno vrijeme provodit ćete s prijateljima, a redovito ćete ići i na rekreaciju te ćete se zbog toga osjećati mnogo bolje. 

Zaista će vam goditi što imate mnogo aktivnosti i nastojat ćete što manje vremena provoditi kod kuće zavaljeni u naslonjač. Kraj godine obilježit će vrlo intenzivne promjene u privatnome životu. Neke stvari u vašem životu jednostavno više ne mogu ostati iste. Potaknuti neočekivanim događajima, koji će na vas uvelike utjecati, razmišljat ćete o životnim prioritetima i odnosima s ljudima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Preuzet ćete odgovornost za svoj život i posvetiti se uklanjanju svega negativnog u njemu. Osjećat ćete potrebu živjeti dosljedno i na svoj način, bez obzira na to što od vas očekuje okolina. U komunikaciji s bliskim ljudima inzistirat ćete na iskrenosti i govoriti upravo ono što mislite. U obitelji ćete potaknuti određene promjene koje će svim ukućanima biti vrlo korisne.

Ljubav

Veći dio godine provest ćete započinjući veze i prekidajući ih. Imat ćete potrebu sebi i drugima neprestano dokazivati svoju privlačnost. U svemu tome bit ćete prilično uspješni pa ćete srljati iz zagrljaja u zagrljaj. Kako mjeseci budu prolazili, sve će vam to polako dosaditi i postupno ćete početi razmišljati o tome kako bi bilo dobro imati stalnu i stabilnu vezu. Na vašu žalost, takvo što još neće biti moguće. Prvo biste trebali temeljito promijeniti više toga u životu. Ako ste u trajnijoj vezi, u sljedećoj godini mogli biste početi intenzivnije razmišljati o potomstvu.

Obitelj

Odnosi u obitelji neće biti baš idealni. Unatoč tome što će vaši ukućani biti vrlo konstruktivni, svi ćete biti izloženi neočekivanim preokretima. Kako biste sve držali pod kontrolom, ponajprije biste se trebali bolje pobrinuti o kućnom proračunu. Izbjegavajte bilo kakve nepotrebne troškove i usredotočite se na stvaranje pričuva za krizna stanja. Sredinom godine vaša bi se obitelj mogla biti suočiti sa sudskim sporovima. Riječ je o određenim nesuglasicama koje vučete iz prošlosti. Preporučuje vam se da u svemu tome sačuvate hladnu glavu i budete strpljivi.

Zdravlje

Zdravlje će vam sljedeće godine ponajprije ovisiti o stanju vaših živaca. Pokušajte izbjeći ikakva veća uzrujavanja, a u stresnim situacija dajte si uvijek dovoljno vremena za donošenje pravih odluka. Na proljeće i početkom ljeta osjećat ćete se prilično uznemireno te biste zbog toga mogli imati problema s probavom i snom. Kako biste uravnotežili probavu, bilo bi dobro da se okrenete lakšoj, mediteranskoj prehrani i pijete što više vode. Spavat ćete zdravo i mirno ako tijekom večeri uvedete lagane šetnje u blizini svoje kuće. Tako ćete najbolje umiriti živce i razgibati tijelo te ćete znatno lakše zaspati.

Posao

Sljedeća godina iznimno je važna za daljnji tijek vaše karijere. Napokon ćete moći realno procijeniti koliko vaš posao ima smisla te ćete dobiti konkretne informacije o tome žele li vas drugi ili ne. Ovisno o tome što ste radili zadnjih sedam godina, sad biste mogli znatno napredovati ili napustiti dosadašnji posao. U svakom slučaju, pokušajte biti što mirniji i staloženiji. Naš se život sastoji od promjena i njih treba prihvaćati. U studenom ćete početi razmišljati o nekim novim poslovnim pothvatima koje biste lako mogli ostvariti u budućnosti. U tome će vam pomagati netko tko je i dosad radio s vama.

Simbolika

Jarac je znak koji je povezan uz doba godine u kojem vlada najveća tama. Rođeni u tome zemljanom znaku trebali bi u ovome svijetu dobiti potvrdu osobnih vrijednosti i nakon toga se posvetiti nesebičnu radu

Loše razdoblje

Od ožujka do travnja - Mogući su nesporazumi s poslovnim suradnicima. U komunikaciji pokušajte biti što jasniji.

Od lipnja do srpnja - Sudjelovat ćete u rješavanju obiteljskih problema. Zadržite distanciju i nemojte se previše uzbuđivati.

Od kolovoza do rujna - Ovo će biti vrlo konfuzno razdoblje u kojemu ćete teško moći predvidjeti tuđe reakcije.

Dobro razdoblje

Od veljače do ožujka - Bit ćete jako aktivni i lako ćete ostvarivati korisne veze. Sve će vam ići od ruke.

Od listopada do studenog - Riješit ćete sve nedoumice o karijeri. Vrlo ćete jasno znati što želite, a što ne.

Od prosinca do siječnja - Kraj godine donijet će vrlo stabilnu situaciju u kojoj ćete moći razmišljati o budućnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru