Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Jarci će spasiti brakove u krizi, a slobodne čeka ljubav života

Jarci će spasiti brakove u krizi, a slobodne čeka ljubav života
1

Godina puna ljubavnih iznenađenja je pred Jarcima! Čak i kada ne budu bili raspoloženi, zračit će privlačnošću pa će mnogi pokušati osvojiti njihova srca

VIDEO

Vaš će ljubavni život u 2013., biti mnogo kvalitetniji i sadržajniji nego prošle dvije godine, kada vas je nepovoljan Saturnov utjecaj izlagao mnogim stresnim osjećajnim situacijama. Iako još morate puno poraditi na svom braku ili vezi osobito u drugoj polovini godine, veliki su izgledi da će narušeni brakovi ipak stati na svoje noge i obnoviti zaspalu strast. I pred slobodnima su nove prilike, a nije isključen ni susret s osobom prema kojoj će odmah osjetiti srodnost.

Slobodni Jarci

Već početkom siječnja moguća je privlačnost prema zanimljivoj osobi suprotna spola koja bi se tijekom veljače ili ožujka mogla razbuktati i pretvoriti u pravu strast. Nije isključeno da se u prvoj polovini godine, a osobito tijekom svibnja zaljubite u novog kolegu ili da na radnom mjestu upoznate privlačnu stranku. Od 23. do 15. 4. pripazite da srce ne poklonite krivoj osobi koja će se s vama samo poigravati. 

No zato vam od 16. 4. do 9 . 5. planeti pripremaju veliko iznenađenje – mogli biste sresti ljubav svog života! Potrudite se da taj odnos potraje, unatoč nekim iskušenjima na koja ćete nailaziti. Budete li tijekom prve polovine kolovoza boravili na moru, nije isključeno da se zaljubite u privlačnog stranca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U rujnu vam neće biti do ničega, no zračit ćete seksualnom privlačnošću pa će vam udvarači prilaziti unatoč vašoj nezainteresiranosti. Dajte priliku jednoj simpatičnoj osobi, jer ako ništa drugo, barem možete ostvariti uzbudljivu avanturu po kojoj ćete pamtiti ovo ljeto. Za nove ljubavne preokrete pripremite se od 6. 11. pa do kraja godine, kada ćete biti osvajani od strane vrlo privlačne osobe s kojom biste mogli zasnovati zrelu i ozbiljnu vezu.

Zauzeti Jarci

 Zauzeti će se potkraj ožujka i u prvoj polovini travnja suočiti s krizom u vezi, koja će biti rezultat dugotrajnog zanemarivanja partnerovih želja i potreba. Morat ćete se pojačano potruditi oko održavanja svoje veze i više udovoljavati partnerovim očekivanjima. Ipak, ako među vama postoje duboki osjećaji, onda će i vaša veza ( ili brak) uspjeti prebroditi ovu krizu. Od 23.7. do 16.8. bilo bi odlično vrijeme da se s partnerom zaputite na more, ali na neko mirno i nerazvikano mjesto, na kojem ćete se moći pošteno odmoriti. 

Umjesto bučnih izlazaka, zajedno ćete uživati u izletima, šetnjama i turističkom razgledavanju, a večeri u mirnoj konobi pomoći će u uspostavljanju prisnosti. Od 17. 8. do 11. 9. manja kriza u braku ili vezi ne bi smjeli biti razlogom za paniku – možda će partner biti previše zaokupljen poslovnim zbivanjima i mnogo će mu značiti vaša riječ potpore. Rado će prihvatiti i vaš savjet, znajući da ga razumijete. 

Tijekom listopada neki među vama mogli bi doći u iskušenje nevjere, ali brzo ćete se povući u sigurnost svoje bračne luke. Prekrasno ljubavno razdoblje koje počinje od 6. studenoga trajat će do kraja godine, pa i u nekoliko mjeseci 2014. Bit će to razdoblje kad će vezani planirati brak, a oni koji već jesu u braku slagat će se s partnerom bolje nego ikad.

Najbolji partner - Bik

Uz Bika pronaći ćete željenu sigurnost i mir, budući da ste oboje praktične i realne osobe koje vole graditi trajne vrijednosti. Zajedničkim snagama možete mnogo toga postići u životu jer ćete jedno drugom biti velika potpora. Zavest će vas Bikova suptilnost, privrženost domu i obitelji i sposobnost da vam ugađa.

Najgori partner - Ovan

Ovnov temperament vam nikako ne odgovara, jer dok vi težite mirnom, obiteljskom životu, Ovan stalno negdje juri i želi biti u trendu sa svim zbivanjima. Nećete imati osjećaj sigurnosti u njemu, smetat će vas njegova tvrdoglavost, a njega pak vaša. To je buran odnos pun nerazumijevanja i svađa.

Najbolje razdoblje za ljubav:

  • Od 10. siječnja do 2. veljače
  • Od 27. veljače do 22. ožujka
  • Od 16. travnja do 9. svibnja
  • Od 23. srpnja do 16. kolovoza
  • Od 12. rujna do 7. listopada
  • Od 6. studenoga do kraja godine

Najlošije razdoblje za ljubav:

  • Od 1. do 9. siječnja
  • Od 23. ožujka do 15. travnja
  • Od 4. do 27. lipnja
  • Od 17. kolovoza do 11. rujna
  • Od 8. listopada do 5. studenoga
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...