Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Je li ovo moguće? Hrvatica napravila čaroban lak za nokte

None Foto: JoomBoos 4

Ako niste majstor u manikuri, savjet od Andree Fabric, poznate hrvatske YouTuberice će vam dobro doći. Sve što vam treba da napravite 'čarobni' lak za nokte su voda, lak i štapić za uši

Andrea je isti efekt na noktima pokušavala napraviti i prije nekoliko godina, no tad joj, nažalost, nije uspio. Sad se osjećala spremnijom i spretnijom te je pokušala ponoviti čarobni efekt na noktima.

Prije svega, shvatila je i sama Andrea, važno se oboružati strpljenjem i pažljivo pratiti upute koje daju oni koji su uspješno prenijeli dugine boje na svoje nokte. Naime, voda koja je u posudici trebala bi biti destilirana ili bar flaširana, kako bi se lak ravomjerno rasporedio. Lak u vodu treba ukapati pažljivo i smireno, a mnogi će tijekom postupka vjerojatno brzo odustati.

Kako je eksperiment s lakom uspio Andrei, provjerite u videu i saznajte i sami što vas čeka. Još jedan savjet vrlo je koristan - pripremite se na pno špricanja i kapanja, odnosno neka vam krpe i sredstva za čišćenje budu pri ruci, posebno u slučaju neke veće "katastrofe".

 

Komentari (18)
  • Mogla je prvo probati a ne prvi pokušaj objaviti, još se cijeo vrijeme išćuđava i samu sebe propitkuje da li uopće to dobro radi, daj nas poštedite ovakvih kretenuša bez ikakvog talenta i simpatičnosti!

    11. 6. 2016,   14:53
  • Ajme odkad ja ovo radim! Pa ovo svi mladi koji prate youtube znaju... Pa di vi novinari zivite?

    11. 6. 2016,   13:47
  • Jiiiizuuus koliko stuka i piture.

    11. 6. 2016,   13:45