Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jedna dojka, jedan obrok: Kad je vruće, bebu treba više dojiti

Komentari (5)
 • Slazem se da treba dojiti dijete kada god je gladno i trazi bez obzira na priliku. Nemam problema vidjeti nekakvu mamaru kako javno izbacuje sisu na izvolite, stovise cak me to fino oraspolozi.

  9. 8. 2019,   15:10
 • I ne samo da pelena bude mokra, nego imaju i stolicu. Definitivno jedno od najljepših iskustava koje jedna majka može imati. Ta simbioza između majke i djeteta se s ničim ne može mjeriti, a blagodati istog su neprocjenjive.

  9. 8. 2019,   17:18
  • Eh sad za stolicu. Od djeteta do djeteta je drugačije. Starija curica od rođenja je kakala dva do 3 puta dnevno. Mlađa... jao... neredovite i eksplozivne stolice je imala prvih 5 mjeseci. Koma,sve smo probali,ja sam iz svoje prehrane izbacila sve moguće alergene i sve što napuhava... ništa. Jednostavno su joj crijeva morala "sazrit". Dojila sam ih obje,godinu i pol stariju i mlađu 2. Na adaptiranom nisu bile nikad

   10. 8. 2019,   07:21
 • Slažem se s doktorom u potpunosti. Znam da mamama koje nisu uspjele dosit to ide na živce,aliiii... u pravu je! Treba puno odricanja,strpljenja i živaca da se uspije dojit. Al naše bebe su jednom bebe i jednom trebaju naše mlijeko,pa se treba malo žrtvovat.. i da,znam da je to užasno,pogotovo kad te hormoni pucaju na početku,al to prođe brzo.

  10. 8. 2019,   07:25
 • Stvarno ste vec naporni s tim dojenjem.

  9. 8. 2019,   19:14