Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Jedna je mama: Uvijek je tu za vas, slušat će, utješiti, pomoći

Jedna je mama: Uvijek je tu za vas, slušat će, utješiti, pomoći
1

Je li vam mama i vaša najbolja prijateljica? Ako je, spadate među velike sretnike. One su uvijek tu za nas, makar i u ponoć, i uvijek spremne pomoći da prebrodimo probleme

VIDEO

Ona je beskrajni izvor podrške, strpljenja i ljubavi, uvijek je ljubazna prema vama i iskazuje puno poštovanja prema vama. Uvijek je tu za vas, osluškuje vaše misli, uči vas da volite sebe i trudi se razveseliti vas sitnicama kad god može. Da, to je majka! I ako uspijete u tome da ju zadržite kao prijateljicu do kraja života, spadate u velike sretnice.

mother and kid cooking and having fun in kitchen

Evo znakova da ste u toj kategoriji: 

Majka je vaš najveći obožavatelj

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ona vjeruje u vas od prvog dana, ponekad i više nego vi sami. Bez obzira na to kakve planove u životu imate, uvijek se možete osloniti na nju. To je jedina osoba na svijetu koja sigurno želi samo to da vi budete dobro i spremna je učiniti sve što može da to bude tako. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:11

Uvijek je spremna za dobre i loše vijesti

Kad nam se u životu dogodi nešto dobro, mnogi od nas prvo će nazvati prijatelje. No, kad se dogodi nešto loše, mama je uvijek prva na listi. Ona se raduje i tuguje s nama više nego bilo tko drugi. 

Kad trebate savjet, tražite nju

Kad trebate savjet i misao vodilju, obraćate se majci, jer je uvijek spremna saslušati i razmisliti o tome što je za vas najbolje. Korak dalje u ovome je ako i majka vas pita za mišljenje u važnim stvarima u životu, jer to pokazuje koliko ste povezani.

Ne sudi i sve joj možete reći

Bilo dobro, loše, ružno, lijepo... Baš sve o sebi možete reći svojoj majci i ona nikad ne sudi i ne drži vam predavanja, već ponudi savjet ako procijeni da je potrebno. A kad nije, znat će i šutjeti s vama. 

Uvijek će vam reći istinu

Koliko god vas voljela, ili možda baš zato, ona će vam reći istinu i kad vama to nije lako čuti. O vašoj trenutnoj vezi, odgoju djece, ili o tome kako ste se odjenuli. Imajte na umu da vam majka želi najbolje, te da govori iz srca.

Sluša vas i nastoji razumjeti

Razgovor s njom uvijek je zadovoljstvo jer vas sluša s poštovanjem i uvažava vaše mišljenje, čak i kad se ne slaže s vama. Ona vam pomaže da dođete do rješenja problema, bez da se mijenjate protivno vašoj volji. 

Uvijek je tu za vas

Čak i kad ste daleko od kuće, znate da nju uvijek možete nazvati. Ako treba i u ponoć i naći će snage za to da vas sasluša, pokuša utješiti ili savjetovati. Jednostavno je uvijek tu za vas.

14 sati dnevno: Majčinstvo je jednako radu na dva i pol posla
14 sati dnevno: Majčinstvo je jednako radu na dva i pol posla

Voli vas čak i kad je vama to teško

Postoje teški trenuci u životu, kad sami sebe ne volimo. Majka će vas tada okružiti beskrajnom ljubavlju, snažnijom nego inače i pomoći će vam da opet naučite voljeti sebe. 

Voli vaše prijatelje

Ako je vaša majka moderna osoba, vjerojatno voli biti u društvu vaših prijatelja i možda će biti prijatelj i podrška i vašim prijateljima. Zapravo, često će biti tako da i oni obožavaju vašu mamu i vole biti u njenom društvu.

Majčinstvo, recimo to naglas, ima i svoju tamnu stranu
Majčinstvo, recimo to naglas, ima i svoju tamnu stranu

Uvijek brine za vas

Vi ste joj uvijek prva misao - zove, prati kako ste i želi znati što vam se događa, jer želi biti prisutna u vašem životu, kako bi mogla pomoći kad je to potrebno.

Vaš odnos raste

Ako iz godine u godinu imate osjećaj da ste sve dublje povezani, a da je odnos za jednu stepenicu zreliji nego ranije, to znači da rastete zajedno i pomažete jedna drugoj postati boljom osobom. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S ANOM ZIBAR:

Pokretanje videa...

02:21


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru