Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Blizanke imaju istog dečka, a planiraju i trudnoću zajedno

Identične blizanke Anna i Lucy DeCinque iz australskog Pertha imaju jednog dečka i s njim spavaju u istom krevetu, nisu ljubomorne i to im je baš super

One su identične sestre, jednojajčane blizanke koje su svoje povezanost odvele na još veću razinu - imaju zajedničkog dečka te čak planiraju i trudnoću u isto vrijeme, piše Daily Mail. 

Anna i Lucy DeCinque žive u australskom Perthu, a dijele i ljubav prema estetskih zahvatima - pa su u svoj izgled koji ukljujučuje i silikone u grudima te usnama, uložile preko milijun i pol kuna. Obje hodaju s mehaničarom Benom Byrneom, a njihova "ljubav utroje" cvjeta već četiri godine.

Tvrde kako u isto vrijeme trebaju biti trudne jer su njihova tijela ista i to je samo prirodno.

Pogledajte video u kojem opisuju svoju vezu:

Naša prehrana je identična, trošimo jednak broj kalorija i isto se krećemo, a vjerojatno ćemo u isto vrijeme i umrijeti jer ne možemo živjeti jedna bez druge, kažu blizanke.

Foto: Facebook/RNK Sladorana

Njihov dečko također je blizanac, pa razumije njihovu povezanost i sasvim je zadovoljan njihovim odnosom te im poklanja isto pažnje. Svi troje žive zajedno u kući, spavaju u krevetu dimenzija 200x200 i sustanar im je majka blizanki.

 

Komentari (174)
  • Bolje da idete skupa u psihijatra. U isto vrime

    17. 3. 2016,   11:21
  • ..sa sestrom mogu samo kruh podijeliti a nikako muza :-).. a zeta volim kao brata... sve drugo je nezamisljivo!

    17. 3. 2016,   11:27
  • na prvi pogled pomislih -lutke...

    17. 3. 2016,   11:08