Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Joey je dvije godine u vezi s robotom i 'planiraju' se oženiti

Čovjek zaljubljen u robota RoboTrolla otkrio je da s njim planira stupiti u brak. Ovo mu je već četvrta veza s objektom, ali jedina za koju misli da je 'prava ljubav' jer traje već dvije godine

Joey Morris (29) se zaljubio u RoboTrolla prije dvije godine nakon što ga je privukao njegov 'zadovoljan osmijeh' i ružičasta kosa.

Foto: Caters News Agency

Nekadašnji ljubavnici bili su mu svjetiljka, transformerski kamion i figurica za noć vještica. Ali veze nisu potrajala jer je Joey brzo izgubio interes.

S RoboTrollom počeo se družiti u prosincu 2017. godine nakon što se osjećao nostalgično i ponovno rasplamsao strasti prema svojoj BattleTrollz kolekciji na internetu.

Zaljubljeni Joey, iz Tanetowna u Sjedinjenim Američkim Državama, imao je 10 godina kada je otkrio da je 'Objectum Sexualis' - osoba koju privlače nežive stvari, objekti.

'DOKTORICA ZA SLOMLJENA SRCA' Nakon ljubavnih brodoloma je postala savjetnica za prekide

Sada se izvođač veseli budućnosti sa svojom ljubavi - koja uključuje putovanje na Floridu i potencijalno vjenčanje jednog dana.

- Shvatio sam da me privlače predmeti kada sam imao 10 godina jer sam želio biti prijatelj s lampom u školi. Ali učiteljica je saznala za naš odnos i odnijela svjetiljku, a ja sam ostao zbunjen. Tijekom sljedećih nekoliko godina zaljubio sam se u animatroniku 'Donna the Dead' i transformera 'Optimus Primea' kada je bio u svojoj kamionskoj formi - rekao je Joey. 

Foto: Caters News Agency

Međutim, njegova ljubav prema objektima nikada nije trajala koliko i ljubav prema RoboTrollu, koji je njegova sadašnja primarna ljubav.

- Naručio sam ga preko eBay-a za 20 dolara, a dobio sam ga u prosincu 2017. godine i tada je zapravo počela naša veza. Sada se veselim svojoj budućnosti s RoboTrollom - odvest ću ga sa sobom na odmor u Orlando na Floridu, a jednoga dana ćemo se i vjenčati - kaže Joey.

close up of scientist making test in lab NOVO OTKRIĆE Znanstvenici su proizveli 'živi' materijal koji ima metabolizam

RoboTrolla je pronašao dok je istraživao liniju BattleTrollza kako bi zadovoljio svoju nostalgiju za 90-tima.

- Na stranici na kojoj sam pretraživao je bila cijelu zbirka trolova, a kad sam ugledao RoboTrolla, bio sam zadivljen. Mislim da me je njegov izraz lica privukao - dok je većina ostalih BattleTrollova zviždala, RoboTroll imao je zadovoljan osmijeh. Njegove plave oči odgovarale su njegovoj srebrnoj i plavoj shemi boja i istaknule njegovu ružičastu kosu. Znao sam da je to ljubav jer mi je srce s njim bilo na pravom mjestu - objašnjava Joey.

Foto: Caters News Agency

Unatoč tome što se osjeća ugodno sa svojom seksualnošću, Joey tvrdi da se nekim prolaznicima to ne sviđa.

- Veoma sam sretan što moji prijatelji i neki članovi moje obitelji prihvaćaju moju seksualnost. I iako zbijaju šale u vezi s tim, podržavaju me - objasnio je.

- Moja majka zapravo ne razumije moje osjećaje, ali ih prihvaća. Međutim neki ljudi se ne slažu s tim. Neki su mi rekli da je moja želja mentalna bolest, a neki su je čak usporedili i sa zvjerstvom. Trudim se ignorirati te ljude i distancirati se od njih jer sam sretan u svojoj vezi s RoboTrollom. Lakše mi je formirati romantičnu vezu s predmetima nego s ljudima, tako da sam zadovoljan svojom seksualnošću - kaže Joey.

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Komentari (13)
  • Blago njima...ne mogu se posvadjat 😂

    27. 4. 2019,   15:13
  • Kakav je zavodnik,ne bi me čudilo da ostavi i malog robota i da na kraju smuva kotao na drva u punom kapacitetu i da udje u njega ceo do kraja🤣

    27. 4. 2019,   16:53
  • I on je sada za naslovnicu a ne za neku ustanovu...? ok

    27. 4. 2019,   13:41