Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jogurt lepinje: Peciva zbog kojih ćete zaboraviti na kruh

Komentari (10)
  • Zar je tako teško napisati KOJEG brašna i KOJEG jogurta???? Pišete sve polovično

    7. 5. 2019,   10:54
    • Da bi radila lepinje ipak trebaš imati nekakvog osnovnog znanja o kuhanju pa prema tome znaš i te informacije. Kreni za početak sa običnim pečenim jajem na oko pa za koju godinu doći će i lepinje na red ;) :D :D :D

      7. 5. 2019,   11:07
    • Većinom ide glatko brašno u njih, tako da vjerujem 99% da je i u ovom slučaju tako, a jogurt sasvim svejedno eto možeš tekući

      7. 5. 2019,   11:29
    • zvrka pošto imaš tako puno iskustva trebala bi znati da se ne radi sve od istih namirnica i eto nećeš vjerovati da postoji kolač koji se radi isključivo od čvrstog jogurta a ne tekućeg jer je tekstura biskvita takva i tekući jogurt jednostavno ne paše u njega al dobro, hvala na savjetu za jaja na oko

      7. 5. 2019,   11:49
    • Ma ja mislim od glatkog a za jogurt možda zna biti svejedno.mislim da tekući

      7. 5. 2019,   12:31
    • Znanje ne stječe na internetu već praksom pa netko tko ima toliko prakse da postavlja pitanja ovog tipa zbilja je totalni početnik. Samu sebe ograničavaš. Nećeš pogriješiti staviš li glatko ili oštro. Samo će koegzistencija tijesta biti drugačija. Naše bake su redoviti miješale glatko i oštro. Ak hoćeš od kuruznog brašna dodaj kukuruzno, ako hoćeš od integralnog onda dodaj integralno. Inače, kad otvoriš priloženi filmić vidiš da se u zdjeli za brašno nalazi dvije vrste brašna (što znači da je pomiješala glatko i oštro) a jogurt ženica ni ne spominje. ;)

      7. 5. 2019,   16:13
  • To su takozvane Ramazanije-kod nas se ovaj mjesec vruće dijele džabe!!

    7. 5. 2019,   11:14
  • Odlicno

    7. 5. 2019,   19:39