Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Juha od mrkve s đumbirom - toliko je fina da ćete tražiti još

None Foto:

Na malo ulja kratko propirjajte naribanu mrkvicu. Dodajte vrelu vodu i naribani đumbir te kuhajte oko tri minute. Sol i papar dodajte pred kraj, a lišće peršina i limunov sok u gotovu juhu

Sastojci:

  • 500 g mrkve
  • 1,5 cm korijena đumbira
  • sok pola limuna
  • 2 žličice ekstra djevičanskog maslinova ulja
  • lišće peršina
  • sol
  • papar
  • 1 l vode

Priprema:

Mrkvu i đumbir naribajte (đumbir na najsitnije). Na malo ulja kratko propirjajte naribanu mrkvicu. Dodajte vrelu vodu i naribani đumbir te kuhajte oko tri minute. Sol i papar dodajte pred kraj, a lišće peršina i limunov sok u gotovu juhu.

Komentari (7)
  • Repete molim;-))

    2. 4. 2017,   11:14
  • Izgleda fino...vrijedi probati..

    2. 4. 2017,   11:29
  • Jednostavno i ukusno.

    2. 4. 2017,   11:24