Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Kad se radost okrene u gadost: 'Vidi mama - čokolada, finooo!'

Kad se radost okrene u gadost: 'Vidi mama - čokolada, finooo!'
1

Nekoliko je roditelja ispričalo koje su sve grozne stvari morali napraviti od kad su dobili djecu - jedni su iskusili 'projektile' tijekom prematanja, a neki su pronalazi mlijeko 'skriveno' mjesecima

VIDEO

- Mijenjala sam djetetu pelenu i podigla mu noge da mu obrišem stražnjicu. Upravo sam zijevnula, a on je lansirao svoju kakicu ravno meni u usta i pogodio me u grlo. Odmah sam povratila.

-elizaa4e15b69a7

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:45

-  Pokušavala sam djecu hraniti zdravo i kreativno pa sam in napravila rezance od tikvica. Očito ih nisu dobro probavili, pa sam na kraju doslovno izvlačila tikvicu sinu iz guze.

-kgebauer

- Mom se mlađem bratu nekako komadić žvakaće gume zalijepio za vrh penisa, pa sam proveo pola sata pokušavajući ga odlijepiti dok je on vrištao. To nas je iskustvo istraumatiziralo obojicu.

-srkallas7

- Jednog sam se jutra probudila i čula kako mi jednogodišnji sin govori: "Ukusno, čokolada". Kad sam ušla u njegovu sobu, bilo je kakice posvuda - po zidovima, krevetiću, plahtama, njemu po prsima, kosi i po cijelom licu. Nisam znala što da radim, pa sam se počela histerično smijati i plakati istovremeno. Na to se on nasmiješio, a ja sam vidjela da ima i na zubima. Sad mu je 14 godina, a ja mu pripremam super priču za dan vjenčanja.

-melissak43d03a7ea

-  Moj si je sin tako duboko u nos gurnuo pire od mahuna da sam ga morala usisati s aspiratorom za usisavanje sekreta.

-ashleym4411e90a6

-  Ostavljao sam dječje prljave pelene ispred ulaznih vrata da kuća ne bi smrdjela. Jednog je dana moj pas pronašao jednu pelenu i odlučio se uvaljati u nju, pronašao sam pelenu u komadićima, a njegovo slatko malo lice bilo puno dječjih govana. Najgori nered koji sam ikad morao očistiti.

-carlynaree

Djeca imaju sve lošije ocjene zbog predugog gledanja ekrana
Djeca imaju sve lošije ocjene zbog predugog gledanja ekrana

- Moj 6-mjesečni nećak je baš bio naučio davati poljupce, ali bi stavio cijela usta preko onoga što pokušava poljubiti. Stavio je tako cijela usta preko mog nosa i kihnuo - ravno meni u nos.

- andromedamn

- Moja je dvogodišnja kći dotrčala u dnevnu sobu i otvorila ručicu i rekla: "Evo, mama". Pružila sam ruku očekujući da će mi ona pružiti igračku ili komadić žitarica. Umjesto toga, spustila mi je svježu kakicu u ruku. Zatim me pogledala u oči i rekla: 'Izvadila sam iz pelene, tako da me ne moraš presvlačiti'. Dvije godine kasnije, još uvijek ništa ne želim uzeti iz njezine zatvorene šake ako prvo ne vidim.

-brittanyburnette87

- Sin je jednom obrisao svoj nos o moj, pa je i moj bio pokriven dječjom slinom. Očito nisam sve očistila jer sam i par sati kasnije dok sam bila vani na nosu imala skoreni dječji šlajm.

-carolineb46ede5184

- Moja je kći imala nekoliko mjeseci kad je počela imati zatvor, a prijateljica mi je rekla za trik sa štapićima za uši, gdje se vrh stavi u guzu. Napravila sam to i pokrenula lavinu kakice!

-zoeo4be6435f9

Riješite se dječjih igračaka koje ne koriste i nabavite im nove
Riješite se dječjih igračaka koje ne koriste i nabavite im nove

- Nedavno sam u šatoru za igru našla šalicu mlijeka. Mislila sam da je to od tog popodneva, ali bila sam u krivu. Mlijeko je bilo skroz skoreno, a napad na nosnice je bio je daleko gori od onoga iz najgore pelene.

-laurenk486b7dddf

- Jednom mi je sin progutao kovanicu, a ja sam ju četiri dana tražila. Nikad je nisam našla ali, vjerujte mi - nikad ne znate koliko izmet smrdi dok ne prođete kroz njega.

-hollyl40be7366f

-  Moja kći voli ugurati puno hrane u usta, sažvakati je, a onda me tjerati da ispružim ruku da može sve to ispljunuti u nju.

-angieg41a325a94

Godinama se predstavljala kao njena majka i tražila je novac
Godinama se predstavljala kao njena majka i tražila je novac

- Najstariji bi se sin svaki dan pokakio u kadu. Na kraju sam počela držati cjedilo za špagete i bočicu izbjeljivača ispod umivaonika u kupaonici."

-cristinas464cc3b83

-  Moja je 2-godišnjakinja razvila naviku da me prati do kupaonice i gurne ruku u zahod u trenu. Kad je jedan dan doslovno zgrabila moju kakicu koju nije odnijelo puštanje vode, shvatila sam da je ne smijem više puštati da ide za mnom.

- kaitlynr43e8b924e

Više na Buzzfeed-u.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ':

Pokretanje videa...

02:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'