Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Kad se tattoo majstor primi dizajna, rezultat je genijalan

Kad se tattoo majstor primi dizajna, rezultat je genijalan

Talijanski tattoo majstor Tiziano “Titti” Colello nakratko je tetoviranje zamijenio oslikavanjem keramičkih pločica i stvorio zanimljiv spoj betona, industrijskog chica i 3D grafika

VIDEO

Talijanski tattoo majstor Tiziano “Titti” Colello  tetoviranje je zamijenio oslikavanjem keramičkih pločica, a rezultat ostavlja bez daha.


Nova kolekcija jednog od najcjenjenijih svjetskih proizvođača keramike, tvrtke Flaviker, donosi nesvakidašnju i pomalo pomaknutu liniju porculanskih pločica nastalu u suradnji s talijanskim vizualnim umjetnikom i tattoo majstorom Tizianom Colellom – “Tittijem”, a koja zbog svoje izvanrednosti nikako nije mogla proći nezapaženo.

Tiziano “Titti” Colello talijanski je majstor tetovaža i vizualni umjetnik koji surađuje i s Juventusom, a pri kreiranju ove linije kombinirao je tehnike murala sa sprejanjem, odnosno airbrushem.

Upravo Flavikerova kolekcija pločica iz linije Hyper pokazala se idealnom podlogom za to jer istodobno reproducira izgled betonskih blokova često korištenih u industrijskoj gradnji.

U konačnici, najnovija kolekcija interpretira estetiku betona s industrijskim chicom, preslikavajući do najsitnijeg detalja sve tragove koji na betonu uobičajeno nastaju protekom vremena.


Ovaj efekt postignut je naprednom digitalnom tehnologijom i specijalnim 3D grafikama, a sve u svrhu reprodukcije napuklina, rupa i mrlja karakterističnih za pravi beton. Titti Colello je kolekciju oslikao motivima ruža, tigrova i uobičajenim grafiti motivima, poput šablona, poruka i simbola pop kulture.

VIDI OVO: 10 stvari koje su zabranjene novoj princezi!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati
STRUČNI SAVJETI

'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati

U spavaću sobu unesite više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko gledanje porno videa ili da odjenete neko seksi donje rublje koje inače ne nosite. Razmislite i o seksu na javnom mjestu, kaže Amy Kupps