Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Kad stigne? Zaradi 150 tisuća kuna mjesečno od 6 sponzora

Chloe ima tek 18 godina te je studentica psihologije, čije trikove primjenjuje i na muškarcima koji je voljno financiraju, zasipaju dizajnerskim torbama, parfemom, lovom..

VIDEO

Sama kaže da je sponzoruša, a ona to gleda kao poslovni projekt koji joj omogućuje da plaća svoje skupo školovanje. Chloe Hyams (18) je studentica psihologije i neuroznanosti te planira postati ovlašteni klinički psiholog, za što je potreban i magisterij i doktorat.

Britanska sponzoruša Chloe Hyams

Osim što puno uči, puno vremena posvećuje i muškarcima koji je financiraju, pa gotovo nikad nema rupu u rasporedu. Naime, Chloe ima čak 6 sponzora te vrlo detaljno razrađen odnos i potraživanja koja ima od njih, piše Daily Mail. 

Svaki od sponzora 'dužan' joj je plaćati od 1500 do 3000 funti (od 13 do 26 tisuća kuna), voditi je u šoping, za prigode joj darovati željene poklone, voditi je na večere u vrhunske restorane te na odmore na daleke lokacije - poput Las Vegasa ili Azije.

Britanska sponzoruša Chloe Hyams

Svakog se mjeseca s njima viđa ovisno o rasporedu koji ima na sveučilištu, jer kaže da joj je obrazovanje ipak na prvom mjestu te motiv zašto uopće ima sponzore, a pokloni i putovanja su samo slatki dodatak.

Chloe se ne brine oko toga što radi, a iako to nije otkrila svojoj obitelji, prijatelji je podržavaju i ona to opisuje kao "nevjerojatno nagrađujući" posao koji joj omogućava ugodan život kao studentica.

Čuvala se do braka, kad ono - niti ne može imati spolni odnos
Čuvala se do braka, kad ono - niti ne može imati spolni odnos

Svakog viđa od 2 do 4 puta na mjesec

- Tijekom ljetnih praznika odlučila sam se baviti s time, ponajprije jer mi je trebao novac i to mi se činila kao jako atraktivna opcija - kaže.

Opisujući svoje dogovore s muškarcima s kojima se sastaje na web stranici Seeking objasnila je: 'Obično tražim adekvatnu mjesečnu naknadu kako bih mogla financirati svoj životni stil. To varira od 1500-3000 funti mjesečno po sponzoru'.

Britanska sponzoruša Chloe Hyams

'Zauzvrat, pružam izvrsno druženje i viđam svakog svog 'sugar Daddyja' od dva do četiri puta na mjesec.

Govoreći o svojim darovima, nastavila je: 'Nagomilala sam luksuzne predmete, uključujući brojne dizajnerske torbe, cipele, satove, odjeću i nakit'. To uključuje marke poput Tiffany i Swarovski, Gucci, Louboutin...

'Odnosi su striktno platonski'

Kao najbolji dio svog stila života opisuje financijsku slobodu. Kao najgori, ističe, su predrasude drugih ljudi koji ne razumiju kako i zašto to radi. 

- Svi su mi aranžmani potpuno platonski i temelje se isključivo na druženju. U budućnosti bih voljela imati pravu vezu i zaljubiti se, no ne u nekog tko mi je sponzor - ističe.

'Prevario me s prijateljicom koja je govorila da je lezbijka'
'Prevario me s prijateljicom koja je govorila da je lezbijka'

Opisujući svog tipičnog sponzora, kaže kako on ima između 35 i 50 godina, a najvažniji mu je motiv da bude više u društvu s lijepom ženom, kao i da se stvarno druže. Kaže kako od njih puno toga uči, osobito o poslu i međuljudskim odnosima. 

Britanska sponzoruša Chloe Hyams

Kao pokretač razgovora s njima obično koristi rečenicu kao 'Reci mi jednu iznenađujuću činjenicu o sebi'. Kaže da joj to omogućuje bolje i brže upoznavanje te odlično razbija led u komunikaciji. 

Na stranicama za traženje sponzora, poput Sugar Daddies. atraktivne i liberalne mlade žene mogu ispuniti koliko džeparac žele, a sve se svodi na odnos bez obaveza. Ipak, premda se ističe da seks nije obavezan dio odnosa, većina muškaraca u tim odnosima ipak njemu teži. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

01:05

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje