Obavijesti

Lifestyle

Komentari 382

Kada bi muškarci radili ovih 12 stvari, žene bi ih željele stalno

Kada bi muškarci radili ovih 12 stvari, žene bi ih željele stalno
1

Žene su drugačije nego muškarci kada je intima u pitanju i često im trebaju malo drugačiji poticaji da bi bile raspoložene za seks. Zato, dečki, obratite pažnju na neke stvari...

VIDEO

Kada bi se držali nekih stvari, muškarcima bi život bio bajka - žene bi gotovo uvijek bile raspoložene za seks - barem tako tvrdi spisateljica Holly Riordan.

Nabrojala je kojih 12 stvari bi muškarci trebali raditi da bi partnerice željele biti intimne s njima:

  • 1. Flertujte s njom pomalo tijekom cijelog dana, umjesto da skačete na nju kada vam seksualni nagon proradi. Tretirajte je posebno cijeli dan, počevši od nestašne jutarnje poruke. Izgradite seksualnu napetost.
  • 2. Angažirajte se oko predigre. Umjesto da je odmah hvatate za intimne dijelove, poljubite je nježno u usta pa je nastavite ljubiti dugo i senzualno. Vidjet ćete kako će postati zainteresirana za seks.
  • 3. Govorite joj slatke stvari. Umjesto da joj stimulirate tijelo, stimulirajte njezin um. Ispričajte joj, recimo, priču o tome kako ste se prvi put sreli - sa svoje točke gledišta. Otkrijte joj što ste pomislili kada ste joj prvi put vidjeli lice. Pokažite joj da možete biti i vrlo slatki govornik.
  • 4. Stavite svoj najbolji parfem. Ženama treba više od dobrog pogleda da bi se zagrijale pa se koncentrirajte i na njezina druga osjetila - naročito miris. Operite kosu novim šamponom pa se poprskajte parfemom koji znate da voli.
  • 5. Budite romantični. Budite klišej. Kupite joj bombonijeru, pospite laticama ruža krevet, ostavite joj male ljubavne poruke... Slobodno kopirajte scene koje ste vidjeli u romantičnim komedijama. Bit će joj drago i mislit će kako je to jako slatko.
  • 6. Zavodite ju kao prvog dana. Ne dopustite da strast među vama izblijedi.
  • 7. Dirajte prava mjesta. Njezin vrat, ramena, grudi... Ne zaboravite koje su joj erogene zone, jer svaka je važna.
  • 8. Angažirajte se oko nekih poslova. Iznesite smeće, operite posuđe, složite osušeno rublje... Iznenadite ju tako da kada dođe kući - jednostavno bude sretna, a tako će biti i raspoloženija za intimne trenutke.
  • 9. Neka se osjeća lijepo. Neka se uvijek osjeća posebno, kao da je najljepša i najseksipilnija žena na svijetu. Nije dobro dopustiti da stvori dojam kako spavate s njom samo zato što je tamo i samo zato što vam je partnerica.
  • 10. Izmasirajte ju ponekad. Ako je pod stresom od svakodnevnih briga, teško će biti raspoložena za seks. Zato, izmasirajte je mirisnim uljem lagano i nježno, i gledajte kako se opušta. 
  • 11. Potrudite se malo više. Nosite čistu odjeću. Odjenite traperice koje vam dobro stoje, u kojima vam guza izgleda seksi, i znate da ona to vidi. Nosite bokserice dobro skrojene, ne bilo kakve - tek toliko da imate nešto na sebi. Ako se žena potrudi da izgleda dobro, zašto ne bi i vi.
  • 12. Budite džentlmen. Žene vole kada ih partner, bez obzira koliko dugo su u vezi, tretira s poštovanjem, da je pažljiv i pristojan.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 382
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje