Obavijesti

Lifestyle

Komentari 161

Kako ćete saznati da vas vara: Vage se uređuju, Lav ugađa...

Kako ćete saznati da vas vara: Vage se uređuju, Lav ugađa...

Rakovi kad varaju će se često opravdavati umorom, Vage će se stalno uređivati, a Djevice će vas više nego inače kritizirati, ali ako vi nju prevarite vidjet ćete se na sudu

VIDEO

OVAN

Ovan vara: Ovnovi su brutalni i kada varaju. Ukoliko pronađu nekog novog ili imaju kratku aferu, reći će vam to potpuno otvoreno. Neće im biti jasno zašto se ljutite, kada oni vas vole, ali jednostavno ne mogu odoljeti jakim nagonima.

Na prijevaru reagiraju: S obzirom da Ovnovi raspolažu s enormnim dostojanstvom, u slučaju prevare brzinom munje okrenu glavu i više se nikada ne jave. Ako je kojim slučajem prevara uzrok rastave braka oni će napraviti sve što je u njihovoj moći da bivšem partneru zagorčaju život pravnim putem, pogotovo muškarci.

BIK

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bik vara: Bik u pravilu ne vara dok god postoji ljubavi jer su jako lojalni, ali ako vas prevare, onda znate da vas više ne vole i vjerojatno će se vjenčati s osobom s kojom su imali aferu.

Na prijevaru reagiraju: Problem s Bikovima je što mogu strahovito dugo trpiti čak i prevaru. Mogu biti svjesni svega i ne napraviti ništa. Durit će se, gunđati, zapomagati, ali dok nešto konkretno ne učine kroz partnerov krevet proći će još deset ljubavnika. Bikovima je strahovito teško odvojiti se od partnera pogotovo ako su materijalno osigurani. 

BLIZANCI

Blizanci varaju: Iako će se oni sami odjednom sasvim promijeniti kada počnu varati, svom partneru/ici će reći da su se oni promijenili. Osim toga, partner/ica će im odjednom postati krivi za sve, a ako veza i pukne, sve će uvjeriti da to nije njihova krivica. Jedan od čestih pokazatelja da su Blizanci nevjerni je i to kada im odjednom treba puno dulje da vam vrate poziv ili poruku.

Na prijevaru reagiraju: Blizance će nevjera prilično pogoditi i počet će preispitivati život i vezu. Željet će vikati na partnera ili partnericu, ali im u isto vrijeme ne žele pokazati da ih je prijevara ikako pogodila. Jedna stvar je sigurna, Blizanci će nakon prijevare prekinuti svu komunikaciju s partnerom ili partnericom, barem dok se sami sa sobom ne dogovore kako će dalje.

RAK

Rak vara: Rakovi ne žele izgubiti sigurnost, ali ni ljubavnika. Na nevjeru će upozoriti često izgovaranje umorom i opterećenošću obvezama. Postane li Rak rastrošan, a vi ne znate na što troši novac, pojačajte oprez.

Na prijevaru reagiraju: Prijevara na Raka ostavlja trajne posljedice. Nakon što ga partner prevari, u svakoj će sljedećoj vezi biti opterećen mišlju da ga čeka isto iskustvo. No kako obožavaju djecu i žele okupiti obitelj, spremni su sve oprostiti.

LAV

Lav vara: Glumit će da je sve u redu. Postat će savršeni partneri, pa će muškarac Lav ugađati na sve načine, a žena pripremati najdraža jela i uvijek biti dotjerana.

Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?
Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?

Na prijevaru reagiraju: Osim što su povrijeđeni, muči ih podsmijeh okoline i svijest da je u očima drugih srušena idealna slika njihove veze. Teško će ponovno vjerovati partneru i zato ga vjerojatno ostaviti.

DJEVICA

Djevica vara: Uvijek će za sve imati alibi. No postat će kritični i provokativni te stalno isticati vaše mane. Počne li žena Djevica izbjegavati seks, posumnjajte.

Na prijevaru reagiraju: Nakon što doznaju za nevjeru, angažirat će odvjetnika ne bi li saznali što dobivaju, a što gube razvodom. Smireno će nastojati uvesti red u svoj život, ali bez bivšeg.

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

VAGA

Vaga vara: Dok varaju, ponašaju se poput zaljubljenih pubertetlija. Stalno se uređuju, tuširaju i presvlače. Sve će učiniti da zataje nevjeru, a sazna li partner, reći će da je to samo flert.

Na prijevaru reagiraju: Nastojat će shvatiti partnerove motive i diplomatski pokušati riješiti problem. Znaju praštati, a vode se motom da je ljudski griješiti. Čak i ako shvate da je gotovo, borit će se.

ŠKORPION

Škorpion vara: Škorpion vara vrlo samozatajno i smireno. Muškarac Škorpion uredno će spavati s partnericom i neće gubiti interes za nju, a žene će odati zaljubljen pogled. No i dalje će biti ljubomorni i stalno vas provjeravati.

Thinkstock

Na prijevaru reagiraju: Odmah žele saznati tko je taj treći. Htjet će se osvetiti i istog trena završavaju sve fizičke i osjećajne veze s partnerom, bez obzira na to je li riječ o vezi, braku ili djeci.

STRIJELAC

Strijelac vara: Otkrit će ih filozofiranje pa će muškarac Strijelac govoriti da vam je veza postala monotona, a žena neće ništa braniti i propagirat će ravnopravnost. No prije nego što partner posumnja, Strijelci će sami priznati.

Na prijevaru reagiraju: Pokušat će dokučiti razloge zbog kojih je prevaren. Neće odmah razmišljati o razvodu ili prekidu, nego će razgovarati s partnerom kako bi zajednički uvidjeli koliko ima šanse i ljubavi za ispravak pogreške.

JARAC

Jarac vara: Upuste li se u nevjeru, ona može označiti kraj dosadašnje veze jer im strašno smeta što su razapeti na dvije strane. Ako je riječ o prolaznoj pustolovini, najvjerojatnije za to partner nikad neće saznati.

Na prijevaru reagiraju: Podnijet će partnerovu drskost, ali nevjeru nikad! Bez ikakvih propitkivanja ostavit će partnera, a pomirenje im neće ni pasti na pamet. Cijeli događaj pokušat će što prije zaboraviti.

VODENJAK

Vodenjak vara: U muškarca Vodenjaka posumnjajte počne li predlagati slobodnu vezu, a žena će govoriti da joj treba više društva i da u pravoj vezi nema provjeravanja.

Na prijevaru reagiraju:Svjesni su da je nevjera česta pojava u vezama i brakovima pa ih to neće šokirati. Možda će kriviti i sebe. Neće prekinuti odnos, čak štoviše, interes za partnera će se pojačati.

RIBA

Ribe varaju: Ribe mogu voljeti više partnera odjednom i jednako se odnositi prema njima. Nerijetko će se izgubiti u vlastitim lažima, a najbolje ćete ga otkriti ako malo popije. Tada će progovoriti o svemu, a sutra sve negirati.

Na prijevaru reagiraju:Toliko se vežu za partnera da na nevjeru katkad ostaju i slijepi. Ne žele uvidjeti istinu, a ako je partner grubo “servira”, histerizirat će i pasti u depresiju. No neće ga ostaviti.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 161
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru