Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako danas dečki traže cure? Mladić objavio sulude kriterije

Osim što bi htio djevojku koja radi sve kućanske poslove, Chadova bi izabranica trebala biti i emancipirana i samostalna, pa mora imati i svoj stan gdje on može povremeno prespavati

Ovih se dana ljudi na Tinderu ismijavaju profilu jednog 26-godišnjaka koji je prijavljen kao Chad, a koji je na profilnoj fotografiji pokazao samo svoj torzo i bicepse, i opisao 'koji su kriteriji koje bi njegova izabranica morala zadovoljiti'.

POGLEDAJ VIDEO:

- Označi ako zadovoljavaš ove kriterije, jer ja neću pristati na ništa manje - napisao je samouvjereni mladić, koji, samo da se zna, traži plavušu ili brinetu.

A djevojka koja želi osvojiti Chadovo srce će morati biti visoka između 157 i 168 cm, u dobroj formi i blago potamnjelog tena, a od nje će se očekivati i da barem dvaput tjedno ide u teretanu. 

- Mora uvijek biti dostupna i posvetiti mi vremena koliko tražim - zahtjeva Chad na svom Tinder profilu, ali dodaje i da ga može zvati kako god ona želi, sve dok kuha i čisti. Naravno, osim što radi sve kućanske poslove, Chadova bi izabranica trebala biti i emancipirana i samostalna, pa mora imati i svoj stan gdje on može povremeno prespavati.

Foto: Tinder

Ni zarada nije nebitna, pa se očekuje da zarađuje minimalno 70 tisuća dolara (460 tisuća kuna) godišnje, a Chad ne bi htio da radi nešto što se njemu ne sviđa pa mlada dama ne bi trebala piti alkohol, pušiti ili uzimati neko opojno sredstvo.

TAKO ZNA 'ŠTO ON HOĆE' Dizajnerica Elysia (28): Uvijek se seksam već na prvom spoju

A podrazumijeva se, ali mladić je za svaki slučaj i napisao, da ne bi trebala ni prilaziti drugim muškarcima, ali ni izlaziti s prijateljicama. Na Tinderu su se mogli pročitati komentari tipa da će 'takvu naći u 1950.- oj', 'ili da mu neće moći posvetiti sve vrijeme koje on želi ako usput mora zarađivati 70 tisuća dolara'. 

ISKORIŠTAVAJU I MULJAJU: Blizanci su veliki manipulatori horoskopa, ali ovaj znak je gori i od njih

Komentari (72)
  • Takvih zahtjeva puno češće ima sa ženske strane - da je društveno hijerarhijski dobro pozicioniran, da je gentleman, da ima makinu, da ima podeblji račun, da joj ispunjava sve želje, a istovremeno ona mora imati svoju slobodu, mora biti neovisna i ne smije od nje tražiti nikakve obveze prema njemu. Možda se dečko zapravo samo sarkastično sprda na ovaj način. Inače, svijet je odavno otišao k vragu. A za sve su ponajviše krive društvene mreže. Današnje generacije partnere traže preko interneta i društvenih mreža, kao da kupuju stvari na eBay-u, i nemaju osnovnih društvenih vještina komunikacije i iskustva međuljudske interakcije, već sve više mladih svoje viđenje veze temelje na mašti i "wishful tkinking"-u, onda ovakve pojave postaju sve ćešće, pa čak postaju i nova normala. Prići djevojci na ulici, u kafiću.... postalo je ne samo nenormalno, već se smatra i spolnim uznemiravanjem. Propast zabadne civilizacije i društva je neminovna.

    31. 3. 2019,   10:23
  • Hahahaha, a jadan ..iskren je barem. U biti nema mnogo razlike od mnogih, kako razmišljaju. ;) S tim, što je on to odmah napisao, a to se ne piše, to se radi ..i kasnije sprovodi. Mnogi.. hahaha

    31. 3. 2019,   08:28
  • To žene rade od pamtivujeka.

    31. 3. 2019,   11:20