Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako je Audrey Hepburn uvijek bila vitka, a nije držala dijetu?

Audrey je bila visoka oko 170 centimetara, a težila oko 49 kilograma. Težina joj se nije puno mijenjala cijeloga života. Bila je izuzetno vitka iako se nikada nije držala neke posebne dijete

Održati liniju vitkom možda je puno jednostavnije nego što mislite. Predivna Audrey Hepburn bila je jedna od najpopularnijih glumica Hollywooda, zvijezda  nezaboravnog 'Doručka kod Tiffanyja' i ikona stila koja je popularizirala malu crnu haljinu - komad odjeće koji bi svaka žena trebala imati u ormaru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Audrey Hepburn 🦋 (@soaudreyhepburn) on

Audrey je bila visoka oko 170 centimetara, a težila oko 49 kilograma i težina joj se nije puno mijenjala cijeloga života. Bila je izuzetno vitka iako se nikada nije držala neke posebne dijete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katrina Cromby Brown (@crombybrown) on

Kako joj je to uspjelo?

Iako su mnogi nagađali da ima poremećaj prehrane, istina je bila daleko od toga. Većinu svojeg odraslog života vodila je zdrav način života. U razgovoru za People jednom je prilikom rekla da u tajni njezine vitke linije zapravo i nema neke tajne.

Njezin sin Luca Dotti je rekao kako njegova majka nikada nije bila na dijeti. Zapravo, jako je voljela talijansku hranu i tjesteninu. Jela je od svega pomalo, ali više žitarica nego mesa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Audrey Hepburn (@audrey.hepburn) on

I njezin partner s kojim je živjela posljednjih 13 godina Robert Wolders je otkrio nekoliko detalja o njezinim svakodnevnim prehrambenim navikama.

Za doručak je jela tost i pekmez, za ručak teletinu, piletinu ili tjesteninu, a za večeru je često posezala za juhom u kojoj ima mesa i povrćem. Nakon večere bi pojela nekoliko kockica crne čokolade i često popila malo viskija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @liberating90s on

Uz to je redovito vježbala, ali ništa ekstremno. Wolders je rekao da su često zajedno šetali i da je mogla pješačiti više od njega. Njezin režim vježbanja bio je uravnotežen i lagan za izvođenje.

Wolders je, također, otkrio da je Audrey imala vrlo zdrav metabolizam, a dobar rad metabolizma itekako je ključan za vitku liniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Audrey Hepburn 🦋 (@soaudreyhepburn) on

Audrey Hepburn nije uvijek imala zdravu težinu, zapravo je veliki dio svoje mladosti provela boreći se s izgladnjivanjem. Rođena je 1929. godine, a živjela je u Nizozemskoj tijekom njemačke okupacije. Nekoliko traumatičnih godina živjela je na biljkama, poput lukovica tulipana, prenosi Reader's Digest.

Do oslobođenja Nizozemske 1945. godine oboljela je od žutice i bila opasno pothranjena. 

ZVIJEZDE KOJE SU POKAZALE SVE: Slikaju se u donjem rublju i ne srame se ničega

Komentari (28)
  • Bila je tako lijepa, uvijek se sjecam nje........🎵🎶🎵🎶

    18. 11. 2018,   15:50
  • 49 kg na 170 cm nije vitko nego mršavo!

    18. 11. 2018,   17:24
  • Neki ljudi su genetski vitki, nema tu neke tajne. Imala sam prijateljicu koja je mogla vola pojest, a ne dostići 45 kg. Jedino kada je bila trudna je rekla da napokon izgleda normalno.

    18. 11. 2018,   17:07