Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako je jedan samohrani otac preživio prvu mjesečnicu kćeri

None Foto: Facebook

Nekoliko minuta kasnije mi je sinulo. O, Bože! Potrčim do koša za smeće da iskopam i pregledam gaćice od ranije i viknem: "To je krv!" I što tatica napravi? Krene u akciju, naravno, napisao je u postu

Biti samohrani otac vjerojatno samo po sebi nije lako, a biti samohrani otac mladoj djevojci u pubertetu posebno je izazovno. No jedan je takav otac - Maverick Austin iz Teksasa u SAD-u - dokazao kako nema toga što nekim očevima može biti posebno teško. Kad je shvatio da mu je 11-godišnja kći dok je bila u školi dobila prvu mjesečnicu i uplašila se, pojurio joj je 'u pomoć' i pobrinuo se da ima sve što joj može zatrebati. 

Kao ni mnoge mlade djevojke, ni njegova kćerka Avi nije bila skroz sigurna što se događa kad je prvi put uočila krv na donjem rublju, pa je iz škole nazvala tatu da mu se požali kako joj se 'nešto čudno događa' i kako misli da 'nije stigla na zahod pa joj je 'pobjeglo' u hlače'. Otac je istog trena sjeo u auto i odvezao do škole.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Požurio sam u školu, odnio joj rezervnu odjeću a staru bacio u smeće i odjurio natrag obaviti konferencijski poziv - napisao je u Facebook postu. 

LJEKOVITO BILJE Čaj od majčinskog vratića je najbolja pomoć kod migrene

No nekoliko sati kasnije djevojčica je ponovno nazvala dok je otac imao važan konferencijski poziv i rekla "Tata, opet mi se dogodilo". Na to joj je zbunjeni i zauzeti otac rekao neka se 'bolje obriše i stavi malo toaletnog papira u stražnji dio gaćica i da će ju opet zvati za sat vremena. 

Austin Families Giving Back ❤️

Objavljuje Maverick AustinPonedjeljak, 19. studenoga 2018.

- Nekoliko minuta kasnije mi je sinulo. O, Bože! Potrčim do koša za smeće da iskopam i pregledam gaćice od ranije i viknem: "To je krv!" A kako menstrualna krv, pogotovo na početku ciklusa, može biti smećkaste boje, ne čudi kako je zbunila jednu 11-godišnjakinju i jednog tatu. Pa što najdraži tatica napravi? Krene u akciju, naravno! - napisao je Maverick koji je odmah prekinuo sastanak, ispričao se kolegama i objasnio da mora odmah ići. 

- Trčim u školu i zovem usput školsku medicinsku sestru da potraži moje dijete i istovremeno proživljavam napad panike jer me je kćerka zvala u pomoć a ja sam ju otkantao. Utrčim kod sestre, a Avi stoji vrlo mirna, gleda me i kaže:

Objavljuje Maverick AustinSrijeda, 20. studenoga 2019.

"Tata ... službeno sam prvi put dobila ..." Otac ju je zaustavio na pola rečenice. "Već znam, Avi. .. Shvatio sam odmah, nekoliko minuta nakon što sam prekinuo poziv", prisjeća se. 

NEVJEROJATNA SLIČNOST Na ultrazvuku svoje nerođene kćeri vidi siluetu pokojnog oca

A kako bi nadoknadio grešku iz neznanja, za Avi je pripremio malo iznenađenje jer je kasnije pitala i dobije li se nešto za početak mjesečnice, "kao kad ti zub ispadne". On je kao pravi tata odjurio do trgovine i kćerku iznenadio sa hrpom čokoladica i drugih slatkiša, te sa cvijećem i sladoledom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Komentari (6)
  • Meni je to normalno jer je to prirodna pojava, da pače jako simpatično. Kroz šalu su prebrodili malu simpatičnu prvu nelagodu za djevojčicu.

    30. 11. 2019,   16:01
  • Mene moj iznenadi bočicom vodke. Kakve čokolade i cvijeće

    30. 11. 2019,   21:34
  • Priča za naivne.

    30. 11. 2019,   16:58