Obavijesti

Lifestyle

Komentari 49

Kako me zaveo učitelj: Nikad se nisam osjećala tako posebno

Kako me zaveo učitelj: Nikad se nisam osjećala tako posebno
1

Zgodni učitelji često imaju status slavne osobe, a Hayley je Wilson podsjećao na omiljenog pjevača Marka Owena. Njegovi komplimenti i pažnja laskali su djevojčici

VIDEO

Hayley McGregor (36) iz Velike Britanije više od 20 godina sa sobom je nosila bolnu tajnu, kao djevojčicu 'zaveo' ju je učitelj i seksualno iskorištavao. 

- Mislim da se nikad u životu nisam osjećala tako posebno kao kada sam prvi put ušla u auto učitelja drame nakon probe - ispričala je. Kaže da nije bila jedina učenica kojoj je Wilson bio simpatija pa je sama činjenica da je odabrao nju, bucmastu sramežljivu 13-godišnjakinju, bila joj je mali, osobni trijumf.

Zgodni učitelji često imaju status slavne osobe, a Hayley je Wilson podsjećao na omiljenog pjevača Marka Owena. Njegovi komplimenti i pažnja laskali su djevojčici punoj nesamopouzdanja zbog izgleda. 

- Tada sam mislila da se zaljubljuje u mene. I u svojim djevojačkim fantazijama zamišljala sam da ćemo jednog dana biti zajedno iako je imao ženu i malog sina - kazala je Hayley koja si je tek prije četiri godine na terapiji priznala što joj se dogodilo - odrastao muškarac ju je namjerno 'zaveo', iskoristio i seksualno zlostavljao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najgore od svega je što je njezin zlostavljač stekao i povjerenje njezinih roditelja koji nisu ništa sumnjali. Mislili su da joj je mentor koji se trudi pomoći njihovo kćeri oko njezine najveće strasti - glume, piše Daily Mail. 

Jednom tjedno odvezli bi se na neko napušteno mjesto i u autu ljubili i milovali. Wilson je uvjerio Hayley da će imati velikih problema ako ikome oda da su zajedno, s vremenom su s ljubljenja i milovanja prešli na eksplicitnije stvari, ali Wilson se nije htio seksati s njom. Hayley kaže kako ju je to malo i povrijedilo, ali sada joj je jasno da je time samo htio zaštiti sebe jer je čekao da prijeđe granicu od 16 godina kada to više nije teški zločin. 

Djevičanstvo je izgubila s 15 godina. Wilson se u međuvremenu preselio u drugu školu i McGregor je tjednima bila tužna, ali je to skrivala od svih. U ožujku 1995. njezina je obitelj išla na izlet na utakmicu u London, a Wilson je njezinom ocu ponudio da prespavaju kod njega. 

Te noći izgubila je djevičanstvo. Wilson se u noći došuljao do nje. Cijelo vrijeme se pitala 'zašto sada, tek mi je 15', no sutradan je bila ponosna jer se osjećala kao prava žena i mislila je da će sada napokon biti zajedno. Ali Wilson joj se nakon te noći više nikad nije javio. 

Hayley je bila slomljena. Odnos s učiteljem utjecao je na sve njezine buduće veze s muškarcima. Nakon niza propalih veza već tri godine je u vezi za koju se nada da će potrajati. 

Wilson je osim nje zlostavljao još nekoliko djevojčica, a na kraju je završio u zatvoru na 20 mjeseci. Hayley je razočarana presudom, ali je sretna jer je barem završio na listi seksualnih prijestupnika i zauvijek izgubio dozvolu da radi u školama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru