Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Kako prirediti što jeftiniji party za doček Nove u okrilju doma

Kako prirediti što jeftiniji party za doček Nove u okrilju doma
1

Karaoke i tematski party izvrsna su ideja za novogodišnju noć u okrilju doma, dekoraciju možete napraviti sami, a s prijateljima se dogovoriti tko će što donijeti

VIDEO

Ako vas je ove godine pritisnula besparica i ne možete si priuštiti doček Nove godine u nekom od skupih restorana, napravite zabavu kod kuće. Da bi vaš party prošao što jeftinije, podijelite troškove s prijateljima, pa se tako možete dogovoriti tko će donijeti francusku salatu, tko će se pobrinuti za zakusku, a tko je zadužen za piće.

Hrana i piće

Hrana neka bude što jednostavnija, izbjegavate standardne večere i umjesto toga poslužite hladna predjela. Napravite sendviče i kanape, a sitne zalogaje začinite blagim i ljutim umacima. Napravite nekoliko različitih vrsta salata, to će zasigurno zadovoljiti i najkritičnija nepca. Što se tiče pića, dogovorite s prijateljima hoće li to biti zabava s alkoholom ili bez. U svakom slučaju neka svatko od vas donese ponešto, kako bi zabava bila što jeftinija.

Dekoracija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dekoracija može biti jako skupa, no bit će još originalnija ako je pripremite sami. Na nekoliko mjesta u dnevnoj sobi postavite pladnjeve sa srebrnim i bijelim ili zlatnim i bijelim svijećama različitih veličina. Po želji ih možete ukrasiti šljokicama.

Za svoje goste pripremite i kape za najluđu noć tako da od mekanog kartona A4 formata napravite stožac i višak odrežete. Sa svake strane stošca probušite rupicu i kroz nju provucite gumicu. Kape možete ukrasiti, samo je mašta granica. Osim kapa, na svaku od čaša možete zalijepiti ime gosta kako bi svatko znao koja je njegova, to će vam uštedjeti vrijeme kod spremanja.

Društvene igre i karaoke

Jedna od ideja za novogodišnju zabavu su i društvene igre, bilo da je riječ o "Čovječe, ne ljuti se", Monopolyju ili o igranju pokera, što vas je više to će atmosfera biti bolja. Nakon partije Monopolyja, možete zapjevati i svoje omiljene hitove. Organizirajte natjecanje u karaokama i onome tko pobijedi priredite iznenađenje.

Tematski party

Ako vam društvene igre nisu previše zanimljive, možete prirediti tematski party. Odredite zajedno sa svojim prijateljima u koje se vrijeme želite vratiti i obucite se u skladu s tadašnjom modom. Najjeftinija varijanta svakako su 80-e i 90-e zato što odjeću možete posuditi od svojih roditelja i rođaka. Pripremite glazbeni miks s hitovima iz tog razdoblja i zabava može početi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju