Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako savršeno očistiti rešetke pećnice s maramicama i vodom

Sinoć sam nakon nekoliko čaša vina odlučila čistiti rešetke od peći, a muž se pitao zašto praznim pećnicu i nosim rešetke u kadu. Mislio je da sam poludjela, napisala je Michelle

Britanka Michelle Tamplin je u Facebook grupi 'Hinch Army Cleaning tips', gdje se izmjenjuju savjeti o kućanstvu, podijelila trik kako očistiti masne rešetke iz pećnice, i to samo s toplom vodom i maramicama koje se koriste za omekšavanje rublja u sušilici. Napisala je da trik zahtjeva punjenje kade vrućom vodom, a nakon namakanja, rešetke se prebrišu maramicama koje se inače dodaju u sušilicu. 

POGLEDAJTE VIDEO (top savjeti za čišćenje stana):

- Sinoć sam nakon nekoliko čaša vina odlučila čistiti rešetke pećnice, a muž se pitao zašto praznim pećnicu i nosim rešetke u kadu. Mislio je da sam poludjela - napisala je Michelle, a mnogi su isprobali i pohvalili njezin trik, koji navodno čisti i najmasnije dijelove rešetki. 

Woman Standing In Kitchen Using Cleansing Product | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

- Da budem iskrena, nisam očekivala da će djelovati - napisala je jedna žena iz grupe, koja je rešetke prije poprskala sredstvom za pranje suđa, a onda ih namočila u toplu vodu i prebrisala s maramicama za sušilicu. 

- Ostavila sam da se namaču sat vremena, pa s maramicom za veš pobrisala ostatke masnoće, sve je otišlo - napisala je oduševljeno.

CIPELE OD BRUŠENE KOŽE Top savjeti kako spasiti cipele posve mokre od hodanja po kiši

Neki su trik malo prilagodili, i objasnili da masne rešetke prije zamotaju u aluminijsku foliju, a u vodu umjesto maramica ubace tablete za perilicu suđa, a ono u čemu su se svi složili je bilo da se voda nikako ne smije ohladiti jer se masnoća neće skinuti. 

Komentari (6)
  • Permetal gold rješava sve probleme.

    4. 6. 2019,   22:21
  • cure, bolje da ostanete i dalje na nekoliko čaša vina i pazite da vam juha ne prigori!!!

    4. 6. 2019,   07:12
  • Cure,gospodje,spuzvice u ruke,glavom ka pecnici,noge ravno-blago razmaknute,u kratkoj suknjici,i vidjet cete! Obje pecnice blistaju!😉😂

    4. 6. 2019,   08:18