Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako se brzo odseliti iz roditeljskog doma? (PR)

None Foto: MojPosao

Iako se relativno rano financijski osamostale, mladi sve kasnije sele iz roditeljskog doma. Riješite svoje stambeno pitanje uz MojPosao.

Većina ljudi u Hrvatskoj počinje raditi do 25. godine života, a početna im je plaća između 2.000 i 4.000 kn. Iako se relativno rano financijski osamostale, mladi sve kasnije sele iz roditeljskog doma. Prema istraživanju koje je proveo MojPosao, od ispitanika koji još žive s roditeljima, njih čak 42% ne planira se odseliti u skorije vrijeme. Ispitanici koji se u skorije vrijeme planiraju odseliti od roditelja (58%) to namjeravaju napraviti sa prosječno 29 godina i 10 mjeseci, a zanimljivo je kako su ispitanici koji su se odselili od roditelja to napravili s prosječno 24 godine i 4 mjeseca, što je gotovo 5 godina ranije u odnosu na skupinu koja još uvijek živi s roditeljima.
Ukoliko spadate u skupinu koja se nikako ne može osamostaliti, a dosadila su vam vječna roditeljska pitanja poput onog 'Kamo opet ideš i dolaziš li na večeru?', MojPosao ima rješenje za vaše probleme. Uz MojPosao nagradnu igru u kojoj uz novi posao možete osvojiti i stan, riješite stambeno pitanje bez kredita i dodatnih napora.

Komentiraj, znaš da želiš!