Obavijesti

Lifestyle

Komentari 100

Kako se ljube: Bik senzualno, Ovan kao vatromet, Rak polako

Kako se ljube: Bik senzualno, Ovan kao vatromet, Rak polako
1

Dok Škorpion ne može, a da vas ne poljubi, Jarčevi mogu biti vrlo teški kada je u pitanju romantika. Vage su jedan od najromantičnijih znakova zodijaka. Oni žive za zadovoljiti druge, ali isto očekuju zauzvrat

VIDEO

Ovan

Ovnovi su vođeni planetom Mars, a ako nešto Mars zna, onda je to kako podići temperaturu. Oni su energični i snažni. Znaju pretvoriti svu tu nevjerojatnu energiju u jedan vruć poljubac. Ovaj znak doživljava ljubljenje kao i sve ostalo – vrlo impulzivno.

Ako ste u vezi s Ovnom, pripremite se za vatromet!

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:39

Bik

Oni ljube lagano, senzualno i čvrsto i baš zato im veze traju duže nego ostalima. Drugi razlog je njihovo osjetilo dodira. Način na koji vas Bik dodiruje po ruci točno pokazuje da se sprema da vas poljubi.

Blizanci

Ako ste zanimljivi i veseli, vi ste prava mjera za Blizance. Ali, prvo morate privući njihovu pažnju. Pri tome se poslužite ovim trikom: prvo ga ugledajte, pa mu namignite ili se nasmiješite, zatim mu recite nešto duhovito i šarmantno.

Blizanci vole ljude koji znaju održavati konverzaciju. I na kraju dolazi poljubac. Ako ste brzi, senzualni i zabavni, Blizanac će željeti još. A, ako vas odbije, to je to, znajte da ste s njim 'uprskali' stvar.

Rak

Rakovi su topli i jako iskreni. Oni vole dom i obiteljsku atmosferu. Kada se ljubi, Rak je topao i divan i vjerojatno se nećete s njim zaustaviti na samo jednom poljupcu.

Lav

S Lavovima se uvijek osjećate kao da ste na natjecanju 'tko će osvojiti neženju'. Ako vam se sviđa neki Lav, znajte da sigurno niste jedini u redu za poljubac. Pobijedit ćete samo ako se maksimalno potrudite i pokažete svoje osjećaje.

Dobre stvari koje ćete naučiti u druženju s negativnim ljudima
Dobre stvari koje ćete naučiti u druženju s negativnim ljudima

Djevica

Djevice ne vole nečistoću, neorganiziranost i kaotično okruženje, tako da se trebate potruditi biti skoro pa potpuno savršeni kako bi se Djevica mogla opustiti i poljubiti vas.

Morate biti sami. Potrudite se da poljubac bude nježan i čist. Spremite strastveno 'razmjenjivanje sline' za neki drugi put.

Vaga

Vage su jedan od najromantičnijih znakova zodijaka. Oni žive za zadovoljiti druge, ali isto očekuju zauzvrat.

Ako ste osoba koja se maksimalno posvećuje partneru, Vaga je idealan izbor za vas. Izađite na romantičan sastanak i onda mu pružite najromantičniji i najstrastveniji poljubac ikada. Dobra vijest je da će vam uzvratiti istom mjerom.

Red ili nered: Pozitvinih strana ima i ako ste okruženi neredom
Red ili nered: Pozitvinih strana ima i ako ste okruženi neredom

Škorpion

Jedna riječ opisuje Škorpiona u bilo koje doba dana ili noći, a to je strast. Oni svemu pristupaju s puno strasti. Možete samo zamisliti što se dogodi kada stanu lice u lice s osobom koja im se sviđa. Škorpion ne može, a da vas ne poljubi. A, ako više i ne budete skupa dugo ćete se sjećati tih poljubaca.

Strijelac

Strijelci uvijek žele više, pogotovo kad su u pitanju poljupci. Ako želite da vas poljubi neki Strijelac to neće biti teško, ali potrudite se da bude nezaboravno, jer ćete imati brojne konkurente.

Kako bi zadržali pažnju Strijelca, ljubite se s njim što češće.

Jarac

Jarčevi mogu biti vrlo teški kada je u pitanju romantika, ali nisu baš tako nedodirljivi. Bit će vam potrebni čelični živci i mnogo strpljenja da to ostvarite. Dugo ćete morati pripremati teren prije nego što krenete u akciji, ali bit će vrijedno truda.

Neka vaš poljubac bude elegantan, profinjen i uzbudljiv.

Vodenjak

Vodenjaci su ekscentrični i ponosni na to, ali su vrlo neupadljivi kada je u pitanju romantika. Iako to neće priznati, Vodenjaci se ne vezuju sve dok ne naiđe 'onaj pravi'. Oni vole iznenadne, strasne i drugačije poljupce.

Ako ste za izazov, priđite im, pogledajte ih prodorno u oči i krenite.

Ribe

Hoće li vam dopustiti da im se približite ili ne, ovisi o tome jeli im ugodno u vašoj prisutnosti. To ne rijetko ima veze s tim kako mirišete.Zato, prije nego što priđete Ribama, okupajte se i stavite lijep miris, ali ne napadan.

Poljubac neka bude nježan i mek pa polako uplovite u romansu s ovim vrlo osjetljivim i romantičnim znakom, piše Atma.

Imanje obitelji Salaj ove godine ima čak pet milijuna lampica
Imanje obitelji Salaj ove godine ima čak pet milijuna lampica

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Isprobajte recept: Dodatak za kavu koji ubrzava metabolizam
ZA BRŽI GUBITAK KILOGRAMA

Isprobajte recept: Dodatak za kavu koji ubrzava metabolizam

Osim što doprinosi gubitku viška kilograma, ova mješavina kavi daje odličnu aromu. Priprema je vrlo jednostavna. Donosimo vam i recept za dodatak kavi koji će vas napuniti energijom