Obavijesti

Lifestyle

Komentari 37

Kako 'uloviti' Facu: I pogreške su put do gospodina Pravog

Kako 'uloviti' Facu: I pogreške su put do gospodina Pravog
1

Strpljenje, manje kritičnosti, pozitivan stav, pridržavanje kriterija, prijateljstvo s bivšim te odbacivanje stereotipa o muškarcima najvažnije su pouke "Seksa i grada"

VIDEO

Srodna duša - dvije male riječi i jedan veliki koncept utemeljen na vjeri da negdje postoji netko tko u svom džepu čuva ključ tvog srca. Ove riječi kolumnistice Carrie Bradshaw iz megapopularne serije “Seks i grad” svojevrsna su himna svih žena koje uzaludno mjesecima, pa i godinama, tragaju za onim pravim. Iako se mnogima čini kako je pronaći muškarca iz snova nemoguća misija, neka vam turbulentna veza Carrie i Face, koja je ipak sretno završila, bude ohrabrenje u danima beznađa. Iz njihove burne ljubavne priče možemo iščitati da je strpljenje ključ koji otvara prava vrata. 

Loše veze ostavljaju ožiljke, dajte slomljenom srcu vremena da zacijeli, ali krenite dalje

Stoga se ne trudite previše i nemojte da vam traženje Gospodina Pravog postane opsesija jer ćete postati očajni, a to će vas gurnuti u naručje pogrešnih, no trenutačno dostupnih. Nikad ne polazite od pretpostavke da muškarci žele samo avanturu. To je sasvim pogrešna teorija jer i oni itekako žude za ozbiljnom vezom. Stoga ćete pogriješiti ako mu, misleći da ništa više od njega ne možete dobiti, date na znanje da pristajete na vezu za jednu noć. Takvim stavom nećete pridobiti njegovo povjerenje niti poštovanje te s vama sigurno neće početi ništa ozbiljno. Budite žena o kakvoj sanjaju. Ako ste stalno negativni i kritizirate, nijedan muškarac neće željeti biti u vašoj blizini. 

Zavirite na prava mjesta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Žene onoga pravog najčešće traže na pogrešnim mjestima. Kafići, klubovi i online-upoznavanja generalno nisu idealna mjesta za pronalaženje partnera za ozbiljnu vezu.

Pogrešni možda poznaje Pravog

Kad prekinete vezu s Gospodinom Pogrešnim, sačuvajte broj telefona i ostanite prijatelji. Nikad se ne zna, možda se baš među njegovim poznanicima krije Gospodin Pravi.

Imati kriterije, to je O.K!

Imati popis kriterija koje vaš muškarac mora ispunjavati je u redu. No ako su ti kriteriji previsoki, riskirate da zauvijek ostanete sami.

Mnogo je kitova u moru  

Nakon loše veze nemojte pasti u zamku teorije da su svi muškarci isti. Na svijetu je mnogo muškaraca koji nisu kao on te znaju iskreno voljeti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje