Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Karmela se zbog tretmana ne želi odreći vremena s obitelji

Karmela se zbog tretmana ne želi odreći vremena s obitelji
1

Karmeli je kći Rea velika potpora u programu jer uskače svaki put kad treba pričuvati sina Nou, dok Ana uklanja celulit tretmanima elektrostimulacije

VIDEO

Karmela priznaje kako katkad propusti obveze iz programa “Mršavimo zajedno” da bi provela nekoliko dragocjenih sati s obitelji - kćeri Reom i sinom Noom. Kći Rea joj je velika potpora u mršavljenju jer svaki put uskoči kad treba pričuvati Nou. Karmelina djeca su tijekom programa cijelo vrijeme uz nju, bodre je, prilagođavaju se njezinu jelovniku i čak su se odrekli slatkiša. Rea s mamom ide i u nabavu zdravih namirnica.

- Na tretmane ovog tjedna uopće nisam stigla. Nadam se da ću uspjeti idući tjedan jer bi mi masaža ili kakav blatni tretman baš dobro došli - kaže voditeljica. Dodaje i kako ručak često priprema večer unaprijed. No iako joj je program vrlo važan, kaže kako se ni pod koju cijenu ne želi odreći vremena s obitelji.

Karmela sad svaki dan doručkuje, ako treba i u šest sati, a najdraža joj je kombinacija kukuruznih pahuljica s jogurtom, cimetom, suhim voćem i lanenim sjemenkama.

Dok Karmela zbog mnogih obiteljskih i poslovnih obveza preskoči poneki tretman, Ana je uspješno smanjila celulit pomoću redovitih kozmetičkih pilinga s glinom, blatom i algama. Redovito odlazi i na tretmane elektrostimulacije koji potiču redukciju potkožnog masnog tkiva i učvršćivanje mišića. Prije nekoliko dana razveselio ju je recept za integralnu pizzu s obiljem povrća i sira.

Žitarice su zdrave, ali i vrlo praktične

Budući da su adekvatan izvor ugljikohidrata te obiluju vitaminima i mineralima, žitarice su idealne za doručak. Osim što su iznimno zdrave, one su i vrlo praktične jer ih je u žurbi tijekom jutra dovoljno samo preliti mlijekom, jogurtom ili probiotičkim napitkom, a istodobno se mogu kombinirati s mnogim drugim namirnicama. Kukuruzne pahuljice mogu se, uz mliječni napitak, obogatiti sezonskim ili sušenim voćem, kaže nutricionistica Martina Blašković. One su i Karmelin izbor svakog jutra.

I pizza može biti itekako zdrava

Ana kaže kako nije zaobišla aparat za elektrostimulaciju koji potiče redukciju potkožnog masnog tkiva i učvršćivanje mišića. Najjednostavnije rečeno - ona leži, a mišići rade. No i dalje mašta o hrani koja nije dio jelovnika.

- Kad se mimoiđem s nekim tko je u žurbi posegnuo za komadom sočne pizze, zacvilim: ‘Pizza, pizza... - kaže studentica. Da si ipak donekle udovolji, zamolila je nutricionisticu recept za pizzu u integralnoj varijanti koji se uklapa u njezin prehrambeni režim.

Više pročitajte na zdravakrava.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku