Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Katastrofa: Horoskopski parovi koji se zapravo ne mogu voljeti

Škorpion i Ribe su ubojita kombinacija, budući da su oba znaka jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom. Njihove potpuno suprotne osobnosti mogu lako postati kamen spoticanja

Djevica i Blizanci

Realisti i sanjari teško mogu naći dodirne točke, isto kao i veza Djevice i Blizanaca, koja zbog toga ne može opstati.

Kada dođe do krize i treba se boriti za vezu ili odustati, Djevica će mirno ostaviti vezu iza sebe, ostavljajući Blizanca slomljenog srca. Do toga dolazi zbog navike Blizanaca da žive u snovima, a Djevica preuzima sav teret veze na svoja leđa i svega što ide s njom.

Foto: Dreamstime

Vaga i Bik

Oni su čvrsto povezani i čini se kao da telepatski komuniciraju. To je u početku zanimljivo, ali s vremenom ta njihova čvrsta veza postaje zagušujuća i oboje se osjećaju kao da više nisu individue, već se definiraju samo kroz svoju vezu. Zbog toga veza često puca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vezi konačno presude Bikova tvrdoglavost i Vagina potreba da povremeno bude u pravu. Budući da se jako dobro razumiju i poznaju, s vremenom očekivanja jednog od drugog postaju prevelika, a rijetko kad se ta očekivanja ostvare. 

Foto: Thinkstock

Lav i Rak

Dok se Rakovi raduju dubokoj, duhovnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, nesigurnost Lava donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile i zato veza ovog para nikad dobro ne završava.

Lavovi su skloni ekstremnim promjenama u ljubavi, od toga da su jedan tren kraljevi cijelog svijeta, samopouzdani i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, do toga da su sarkastični i cinični te kritiziraju svaku sitnicu koju njihov partner radi.

Osjetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju k srcu i uključuju svoj obrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zamjeranja i ljutnje, što na kraju u potpunosti zatruje njihovu vezu.

Foto: Dreamstime

Jarac i Vodenjak 

Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna, a iako se zbog toga privlače, to je i razlog zašto veza ovog para najčešće puca.

Dok Jarci funkcioniraju po osjećaju, Vodenjaci su praktični. I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodenjaci šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i burnim raskidom.

Foto: Dreamstime

Strijelac i Rak

Nikako nisu jedno za drugo. Rakovi vjeruju u poslovicu 'strpljen - spašen', a Strijelci su jako aktivni i spremni na nove avanture i izazove u životu. Rakova mirnoća potiče u Strijelcu nemir, a s vremenom i zamjeranje koje se lako može pretvoriti u svađe i bijes.

Strijelac obožava promjene i stalno pokušava nešto novo u životu i vezi, dok promjene koje se događaju oko Raka uglavnom ostaju nezamijećene jer on ima svoj pogled na život koji ga vodi u svemu što radi. 

Najveću vrijednost u ljubavi Strijelci povezuju uz apsolutnu seksualnu vezu s partnerom, dok su Raku primarne emocije. Ta razlika će na kraju presuditi njihovoj vezi.

Woman making bed at home OTKRIVA STANJE UMA Kakav ste tip čovjeka - slažete li ujutro krevet ili to ne radite?

Škorpion i Ribe

Ovo je ubojita kombinacija, budući da su oba znaka jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom. Škorpioni su jako nemarni u izražavanju svoje ljubavi prema Ribama, koje kroz život idu vođene osjećajima.

Suprotne osobnosti, koje su u početku bile iskra strasti, lako postaju ono što će vezu uništiti. Ribe trebaju slobodu koju će Škorpionova sumnjičavost ugušiti. 

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Komentari (106)
  • A išlo mi je i sa škorpijama nije da nije...ali,device,blizanci,strelci,vodolije to nikako baš....A opet nikad se ne zna...šta donosi dan,šta donosi noć😏

    21. 5. 2019,   12:26
  • hehe da ja i Strijelac nemožemo skupa a oni se na mene ljepe ko muhe na ljepljivu traku :-)))

    21. 5. 2019,   12:26
  • Gle,... ima tu i malo istine. Ludo sam se jednom bio zaljubio ( ma što ludo? - pali smo u trans!) u jednu Škorpionku jednog kišnog utorka. Izdržali smo skoro do petka.

    23. 5. 2019,   13:48