Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kći ismijavala kolegicu zbog odjeće, tata joj 'održao lekciju'

None Foto: Screenshot/youtube

Moja kći je bila jako uzrujana zbog toga, posebno zato što prati modu, voli biti u trendu i obožava šopingirati. Ona je išla s nama i pomagala Ryani izabrati novu odjeću, kaže ovaj otac

Kada je Randy Smalls saznao da njegova kćer tinejdžerka ismijava učenicu s kojom ide u razred zbog odjeće, šminke i izgleda općenito, odlučio ju je naučiti važnu životnu lekciju. I sam je kao dijete bio žrtva takvog zlostavljanja od strane vršnjaka pa je jako dobro znao kako se ta učenica osjeća.

Poveo je njezinu žrtvu Ryanu Reese u kupovinu nove odjeće i na potpuni makeover, i to s novcem koji je prvotno izdvojio za novu odjeću svoje kćeri. Majka zlostavljane učenice i Randy su prijatelji, ali do nedavno nisu bili svjesni loših stvari koje se događaju u školi, a u kojima sudjeluje i njegova kći.

POGLEDAJTE IH U VIDEU:

Prije nego je Ryanu odveo u šoping, nazvao je njezinu majku Richaunu Reese i tražio dopuštenje, objasnio joj je o čemu se radi i zašto to želi napraviti.

- Moja kći je bila jako uzrujana zbog toga, posebno zato što prati modu, voli biti u trendu i obožava šopingirati. I ona je išla s nama i pomagala Ryani izabrati novu odjeću - ispričao je i dodao da, dok mu je kći bila u crkvi, on je odveo njezinu žrtvu u salon za uljepšavanje te platio još nekoliko dodatnih tretmana na koje ide dva puta mjesečno.

Nakon što su čuli za ovu priču, nekoliko lokalnih salona ponudilo je Ryani svoje usluge narednih mjeseci kako bi izgledala što bolje.

Foto: Screenshot/youtube

Ryanina majka rekla je kasnije kako joj je kći bila pod velikim stresom, ne samo zbog izrugivanja u školi, već i zbog toga što su joj umrli otac, djed i teta, a ponekad je od silnog pritiska imala napadaje nalik onima kod epilepsije.

Ryana priznaje kako ju je gubitak voljenih ljudi doveo u stanje duboke depresije, i koliko ju je dirnula ova gesta.

- Nisam to očekivala. Počela sam plakati - rekla je.

- Ovo je prvi put da sam vidjela roditelja koji zauzima takav stav prema nasilju - dodala je njezina majka.

SVAKI DAN JE DAR SA NEBA 'Kći me je oživljavala pola sata, čak pet puta mi je stalo srce'

Otac nasilnice je zadovoljan jer je ova lekcija, kaže, pomogla njegovoj kćeri shvatiti koliko je pogriješila i da se tako ne može ponašati prema drugom ljudskom biću.

- Moja kćer je naučila lekciju. Nisam očekivao da će to postati ovako popularno, no drago mi je što i drugi roditelji mogu naučiti kako se postaviti u situaciji kada njihova djeca maltretiraju drugu. Kao roditelji moramo preuzeti odgovornost za postupke naše djece, a kada se dogode takve nasilne situacije, važno je nešto poduzeti - rekao je Randy Smalls, a prenosi megaphone.upworthy.com.

TATINA PRINCEZA On je tata godine: Nepokretnoj kćerki kolica pretvorio u kočiju

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (19)
  • Najbolja lekcija bi bila općenito na takve stvari da identičnu odjeću kupi svom djetetu i da mora sljedećih tjedan dana iči u tome u školu, takve lekcije su naj pamtljivije! Ako se ruga na mboitelu ili frizuri, onda mu oduzet njegov mobitel, oišat na takvu frizuru, kada vidi kako okolina na njega zbog toga reagira stavit će se u IDENTIČNU kožu onoga kojeg je omalovažavao, zlostavljao, djeca jedino tako mogu naučit, i ne, neće to biti trajna trauma nego trajni poučak, lekcija!

    6. 12. 2019,   10:52
  • Prije svega djecu od malena treba učiti skromnosti, imam sreće što smo i ja i supruga tako odgajani a i djeca su nam za svaku pohvalu, mada im mogu priuštiti što god žele , MORAJU PRVO ZASLIŽIT

    6. 12. 2019,   11:29
  • Bravo tata!

    6. 12. 2019,   10:57