Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kći i zet imaju problematičan brak, na djeci vidim posljedice'

Briga jedne bake je iz dana u dan sve veća. Kći i zet joj imaju probleme u braku koji se sve više vide na njihovoj djeci. Kako im pomoći? Baka se pita kako će sve to utjecati na unuke

Poštovani Mevludine,

šaljem vam fotografiju svoje kćeri s obitelji. Već dugo ima problema u braku i bojim se da to ne ide na dobro. Bojim se da će to ostaviti posljedice na unuke. Već sad primjećujem neke promjene. Ima li njihov brak šansu za opstanak? Kako će sve to djelovati na djecu? Hvala

šifra: zabrinuta baka

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Draga gospođo, vaša kći je požrtvovna, direktna i otvorena. Radoholičar je i precizna, ali na svoju ruku i tvrdoglava. Ona bi željela da bude sve po njenom. Ovdje vidim napetost i svađe između njih, a djeca to sve gledaju.

Zet je vrlo kompliciran, uvijek nezadovoljan. Puno toga bi htio, ali se ne trudi, no vaša kći je znala tko je i kakav je.

Nažalost, djeca u takvim obiteljima najviše trpe i pate. Oboje trebaju ići kod savjetnika u Centar za obitelj i djecu. Kompromisom se sve rješava.

Oboje su nepopustljivi, ali vidim da oni mogu mnogo više. Iskreno, niti on niti ona neće naći ništa bolje, zato trebaju razgovarati, otići u savjetovalište i svladati probleme. Samo tako će pomoći sebi i djeci.

Ovdje će trebati dosta truda i upornosti. Djeca za sada nisu loše, no ako se ovakva situacija nastavi, bit će sve više ispada i trauma. Sretno.

VIDI OVO: 'Zbog podstanara je poludjela i zaboravila na svog supruga...'

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

Komentari (29)
  • Ajmo melvudine, rijesi problem. Ako meces ti, onda ce sigurno vidoviti milan.

    23. 7. 2018,   19:13
  • Ja ne mogu vjerovat da sam otvorila ovaj članak i još ga pročitala :O

    23. 7. 2018,   21:40
  • Njima samo Melvudin može pomoci, kakva baka,djeca,psiholozi.....samo Melvo :))))

    23. 7. 2018,   19:33