Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Sve tajne vitkog izgleda uz pomoć odjeće i bez gladovanja

Sve tajne vitkog izgleda uz pomoć odjeće i bez gladovanja
5

Pametno kombiniranje odjeće, poput širokog remena u struku i dekoltea, vizualno će stanjiti ili izdužiti liniju te odvući pozornost od 'kritičnih zona' koje se žele skriti

VIDEO

Šire bokove i bedra kamuflirati će i izdužiti suknja "olovka" kroja, a nosi li se tunikom ili majicom u svjetlijoj ili jarkoj boji poput fuksije dodatno će odvući pozornost od problematičnog donjeg dijela tijela. Bijele te nijanse boje šampanjca također su dobar izbor za gornji dio.

Dobar grudnjak za ravniji trbuh

Čak 85 posto žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka, zbog čega grudi često izgledaju niže pozicionirane nego što jesu. Zbog toga i trbuh izgleda veće nego što je kao i cijeli torzo. Cilj je napraviti što više mjesta između grudi i prsa kako bi se struk doimao užim, a trup dužim. Dopustite stručnom prodavaču da vas izmjeri umjesto da kupujete veličinu koju uvijek nosite.

V-izrezi izdužuju tijelo

Majice s V izrezima vizualno izdužuju i stanjuju, a posvetite li vremena i truda njezi lica i vrata, posebice u starijoj dobi, nećete oklijevati u pokazivanju. Budući da je pozornost usmjerena na dekolte i golu kožu, ostali dijelovi tijela ostat će u sjeni.

Rublje za oblikovanje drži sve na mjestu

Linije donjeg rublja poput visokih funkcionalnih gaćica, steznih gaćica ili tzv. mider gaće sve je više na tržištu. Anatomski modeli suziti će tijelo, ali neće zaustaviti cirkulaciju ili se urezati u kožu.

Zaboravite nefunkcionalnu odjeću

U inventuri ormara odbacite prevelike majice koje vam samo dodaju dodatne kilograme. Majice bez rukava nemojte nositi ako imate jake ruke, ali možete ih zadržati i nositi kao potkošulje ili topove. Niske žene s jakim listovima trebaju odbaciti gležnjače ili štikle do gležnja jer noga u njima izgleda još jače. 

Linija je vitkija uz remen na struku

Stavljanjem remena privući ćete pažnju na struk i vizualno skinuti pet kilograma te istovremeno stvoriti izgled pješčanog sata. Moderni remeni koji se nose visoko na struku odlično odgovaraju punašnijima jer ističu struk i stanjuju liniju.  

Malo gole kože odvlači pozornost s kritičnih dijelova

Haljina za party ne bi vas trebala previše pokriti. Gola ramena i decentni dekolte izdužiti će tijelo te unijeti dašak seksipila. Ukoliko nosite dekolte, donji dio tijela treba biti pokriven.

Bočna poza garantira vitkost na fotografiji

Ponekad izlazak može biti odličan no i veliko razočaranje nakon pregleda fotografija. Kako bi bili sigurni da će fotografije biti dobre, pokušajte slijediti osnovna pravila prilikom fotografiranja: tijelo treba stajati bočno, a ruku je najbolje namjestiti na struk te prebaciti težinu na zadnju nogu.

Pravilno sjenčanje za mršavije lice

Tamnije nijanse pudera osjenčanog na kutovima lica, posvjetljivanje obraza i kosti ispod obrva vizualno će suziti lice. Sve što trebate jest uzeti kist u lice i poigrati se bojama.

Prevelike traperice su zamka

Suprotno očekivanjima u njima nećete izgledati mršavije već neuredno. Stvarat će se nabori na dijelovima s viškom materijala, visit će na preponama te tijelo učiniti jačima nego što doista jest. Isprobajte manji broj, ali birajte materijala s više elastina koji će se prilagoditi tijelu, a neće stvarati ružne jastučiće. Također je bolje birati tamnije nijanse.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja