Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kim Kardashian o ovoj temi ne razgovara pred svojom djecom

Ima četvero djece, no vrlo je oprezna što pred njima priča. Iako je sama više puta priznala koliko je može deprimirati vlastito tijelo i koliko je ponekad nesigurna, to je tema koju drži dalje od djece

Iako se često sama bori sa estetskim nedostacima svog tijela, Kim Kardashian West (39) tvrdi kako u blizini djece North (6), Saint (3), Chicago (2) i šestomjesečnog sinčića Psalma ne govori o tjelesnim nedostacima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imam sestre koje su nevjerojatno samouvjerene i mnogo razgovaramo o tome što pred djecom ne treba spominjati. Govorimo o tome kako čovjek prema sebi ne smije biti previše strog ni nositi predrasude. U razgovorima smo otvorene, no zahvalna sam što smo svi zdravi i vjerujem kako do moje djece neće doprijeti negativni komentari, kaže ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So thankful for all of my babies

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

I dok Kim, koja sa suprugom Kanyeom ima četvero djece, pokušava od mališana što više udaljiti teme vezane uz fizički izgled, objavila je kako je najstarija kći North već krenula majčinim stopama i razvila strast prema šminkanju. No North još neće uživati u svojim snovima jer je tata Kanye zabranio da koristi kozmetiku dok ne postane tinejdžerica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

PONOSNA MAJKA Kim Kardashian se hvali: 'Moj sin spava cijelu noć, miran je'

- North pokušava doći do šminke, no blokirana je jer joj je tata zabranio šminkanje dok ne postane tinejdžerica. Bila je to velika rasprava, svađa u kućanstvu, no tako je najbolje. Mislim da svi kao roditelji učimo i putem smišljamo rješenja pa smo tako shvatili da zaista ne želimo da se šminka tako mlada, no gleda mamu kako stavlja ruž i sjajilo, pojasnila je Kim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Houston ✨

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

North je od tete Kylie Jenner dobivala pakete za njegu usana, budući da teta ima poznati kozmetički brend Kylie Cosmetics, no morala je odložiti darovane ruževe nakon što se tata pobunio.

'VRUĆI' SKANDAL Fotograf Kim Kardashian: 'Šalji gole fotke ili plati 2000 dolara'

- Kylie bi joj dala sve ruževe koje ima pa sam zbog toga bila u nevolji. Dopuštala sam joj da nosi crveni ruž. Dopustila sam joj nositi crni ruž ako je nosila crnu haljinu. No sad više uopće nema šminkanja, zaključila je Kim.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (2)
  • Odgoj nije samo ono što kažeš, on je i u onome što jesi...u dječijim očima sve je x 100...

    29. 11. 2019,   20:35
  • Nema ona śta kriti od svoje dece,zaradila bogastvo na snimku,polularnost,sve sto sad ima zaradila je na zabranjenom za decu😂

    29. 11. 2019,   18:32