Obavijesti

Lifestyle

Komentari 100

'Kletve su jake, a potomci pate zbog grijeha svojih predaka'

'Kletve su jake, a potomci pate zbog grijeha svojih predaka'
1

Iscjelitelj anđeoske misije Ante Poljak ispričao nam je svoja iskustva u radu s ljudima kojima je pomogao da se iscijele. Jedan od njih bio je i sin koji je "odrađivao" kaznu obiteljskih grijeha

VIDEO

- Kad je Slavko, muškarac u kasnim pedesetim, sjeo preko puta mene osjetio sam veliku tugu i težinu. Već duže vremena imao je nerješivih problema sa svojim sinom jedincem koji je u 18 godini života ostao bez kose, upao je u kroničnu depresiju, povlačio se u osamu, izbjegavao ljude, nije imao kontakte s djevojkama, niti ljubavnu vezu. Posljedica tog stanja bio je i otkaz u firmi u kojoj je radio. Od anđela sam primio poruku gdje je uzrok tih problema, i započeo molitvu otklanjanja. Nakon što je tretman bio gotov, Slavko je otišao s uvjerenjem da ništa nije riješeno. No nakon pet dana nazvao me i dogovorio novi tretman.

Razlog tome je bio san u kojem mu se ukazao pokojni brat kojem je bio dužan novac, a koji je zbog financijskih problema izvršio samoubojstvo. Očev grijeh i bratovljevo prokletstvo ‘odrađivao’ je sin. Kroz samo dva tretmana problem je otklonjen, a nakon 50-ak dana stanje mladića se počelo popravljati. Danas je oženjen, zaposlen, ne pati od depresija i potpuno je stabilno, ispričao nam je Ante Poljak jedan od svojih tretmana u kojem se nakon samo dva dolaska dogodilo potpuno iscjeljenje mladića koji je bio u prilično teškom stanju.

Ante smatra da kletve imaju energetsku snagu i često naši potomci pate zbog grijeha koje smo mi počinili.  

Ante Poljak je iscjelitelj koji će za sebe reći da je živi čovjek kroz kojeg djeluje svjetlosni anđeoski kanal kroz koji kanalizira svjetlosnu anđeosku snagu. Riječ je o energiji koja djeluje pozitivno na ljude, potiče ih na temeljite životne promjene te isto tako utječe i na životinje i prirodu, na materijalne i nematerijalne stvari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Smatra da su čudesna iscjeljenja itekako moguća te da ih i sam ima u svojoj dugogodišnjoj praksi rada s ljudima. Iscjeljenje je proces kojim se u ljudima duhovno fizičko i psihičko stanje dovodi u ravnotežu.  

- Ljudi ponekada krivo pojme i tumače riječ iscjeljenje. Njemu prethodi duhovno energetski rad na sebi koji podrazumijeva promjenu energije u fizičkom tijelu te uvide koji dovode do stvaranja svjesnosti o tome tko smo i što želimo, rađa se unutarnja snaga, hrabrost i mudrost. No često se događaju se i instant iscjeljenja koja nastaju tijekom onih “AHA” momenata i pritom se ruše stara uvjerenja i unutarnja ograničenja koja smo nametnuli sami sebi ili ih dobili od drugih, a koja nas drže zakopane na mjestu. To su oni trenuci kada odjednom shvatimo da nepotrebno strahujemo, brinemo, rađa se nova energija koja nas potiče na promjenu i djelovanje, otkriva Ante.

Proces iscjeljenja koje Ante Poljak provodi nije vidljiv oku, odvija se na duhovnim razinama, putem svjetlosne snage ‘njegovog’ anđela koji mu šalje poruke, slike te emitira svoju energiju prema duhovnim vodičima klijenta, a potom i prema ljudima.

U svom radu ima mnogo zanimljivih slučajeva a jedan od zanimljivijih mu je bio posjet Ivana i njegove supruge, supružnika u kasnim dvadesetima. Ivan je došao na nagovor svoje supruge jer su već duže vrijeme imali velikih problema u braku koji je bio pred raspadom.  

- Čim su sjeli bilo mi je jasno da problem nije u ženi, već u njemu i pitao sam ga možemo li otvoreno razgovarati pred suprugom, na što je on odvratio da je samo pratitelj i da je supruga ta koja treba moju pomoć. Odvratio sam mu da je on više od pratitelja na ovom tretmanu te da je stvarni problem braka u njemu, a ne u supruzi koju energetski iscrpljuje.

Na to se nadovezala žena i rekla kako on ima ljubavnicu te da ona već dugo radi na sebi, prosvijetljena je, pohađa tretmane theta-healinga te mu ne želi biti prepreka na njegovom novom životnom putu, neka ide s njom ako želi. Kad sam ju upitao što znači biti prosvijetljen, je li to neprihvaćanje onoga što jest i davanje odobrenja suprugu da ju ponižava, žena je počela plakati i potpuno neočekivano i jecajući obratila se svom suprugu: “volim te i preklinjem te zbog naše djece ostani uz mene”.

Osjetio sam kako u suprugu raste strah i osjećaj krivnje. Nitko nikome ne smije uskratiti pravo na izbor no ne zaboravi da si stvorio ugovor u Duhu pred Stvoriteljem, da ćeš ulazeći u brak brinuti u dobru i zlu o svojoj ženi, poručio sam mu.

Ustao je iz fotelje i otišao, ne osvrnuvši se. Potom me nakon par dana nazvao i u razgovoru otkrio kako je osjetio što je ono što mu je uvijek nedostajalo. Riječ je o odgovornosti za sebe i za druge. Rekao je kako je tijekom tretmana osjetio jad, nemoć i tugu jer je lagao sebi i supruzi. To ga je iskustvo promijenilo, a danas nakon dvije godine žive u skladnom braku, zadovoljno izjavljuje Ante.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam