Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Koja je mama, a koja kći? Kao sestre su, a razlika 23 godine

Andrei je, kaže, drago kad joj majku Sharon zamijene za sestru, ali to je ne čudi, jer joj mama izgleda kao da joj je 30, a ne kao da se bliži 60. rođendanu

Za baku dvoje unučadi, Sharon Gause (57) iz Washingtona, mnogi koji je ne poznaju misle da je unucima teta, a svojoj kćeri sestra. To što toliko nalikuje na svoju 23 godine mlađu kći Andreu Malczewski (34) ova baka, kaže, duguje redovitom vježbanju i modnim trikovima.

Andrei je, kako kaže, drago kad joj mamu zamijene za sestru, ali to je 'ne čudi, jer mama više izgleda kao da joj je 30, nego kao da će ubrzo napuniti 60 godina'. Inače obje frizerke, Sharon i Andrea skupa i vježbaju, a zajedno su već otrčale i četiri maratona te devet polumaratona, sve da ostanu u dobroj formi. 

Objavljuje Sharon GausePonedjeljak, 7. svibnja 2018.

- Majka i ja smo jako bliske, a iako ne živimo blizu, čujemo se svaki dan - ispričala je Andrea, inače majka dvoje. Dodaje i da joj je drago kad ju pitaju je li joj majka sestra. 

Misli da je odlično što ona tako brine o sebi, svom zdravlju i dobroj formi. 

- Često me pita za modni savjet i nosimo sličnu odjeću, ali ne bi nikad obukla nešto u čemu izgleda kao da se 'trudi izgledati mladoliko' - ispričala je Andrea o majci, za koju kaže i da voli nositi tajice i kratke suknje, ali kako uvijek pazi da ne pretjera i da ne bude 'previše otkrivena'. 

Objavljuje Sharon GauseNedjelja, 10. svibnja 2015.

- Kao dijete sam ju gledala kako radi kao frizerka, pa sam se odlučila krenuti njenim stopama - ispričala je Andrea, i objasnila kako se obje samo jedna drugoj usude povjeriti dotjerivanje frizure, čak i ako to znače let s Havaja u Washington. 

- Ona je moja najbolja prijateljica, a mislim da je i ja održavam mladolikom - kaže Andrea, a njena majka priča da je kao djevojka završila za pilotkinju, ali je kasnije ipak odlučila krenuti drugim putem. Kaže da joj je danas drago što radi isto što i kćerka, kojoj jedinoj vjeruje kad su u pitanju odabiri modnih kombinacija.

SVA RASKOŠ POVIJESNIH MUŠKARACA Tajice, biseri, perje...: Muškarci su se prije kitili više od žena

Dodala je da svoj mladoliki izgled može zahvaliti zaštiti od sunca koju uvijek nosi i otkrila kako joj suprug često kaže da bolje izgleda sada nego prije 37 godina kad su se vjenčali.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Komentari (43)
  • mama je valjda ova starija

    28. 3. 2019,   07:22
  • Stvarno ja ne kužim koje je mama a koja je kći... Morat ću po naočale...

    28. 3. 2019,   07:30
  • ..pogledaj vrat i ruke..to pokazuje godine nepogresivo, a nemoze se prikrit sminkom ;)

    28. 3. 2019,   07:10