Obavijesti

Lifestyle

Komentari 79

Koje žene su najbolje, a koje su najgore ljubavnice po Zodijaku?

Koje žene su najbolje, a koje su najgore ljubavnice po Zodijaku?
1

Škorpionke su uvijek spremne za akciju i isprobavanje novih stvari. Žene rođene u znaku Ovna znaju kako zadovoljiti sebe i partnera. S druge strane, Ribe jedva čekaju da seks završi

VIDEO

1. Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Nije važno jesu li žene u znaku Škorpiona mlade, stare, debele ili mršave. Škorpionke su jednostavno najbolje u krevetu. Uz njih možete ostvariti sve svoje maštarije o kojima ste ikad sanjali. S njom vam nikada neće biti dosadno - aktivna je i uvijek spremna za nove stvari.

Pokretanje videa...

04:19

2. Strijelac (22. studenog - 22. prosinca)

Strast je drugi naziv za žensku pripadnicu ovog znaka. Iako vas zasigurno ispunjavaju na svim područjima te su vam odlični životni suputnik, žene rođene u znaku Strijelca su 'lavice u krevetu'. S njima nikada neće biti dosadno jer vole isprobavati razne stvari u seksu. Budite sretni ako se nađete s njima u krevetu.

3. Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Jako su dobre u seksu, a što je najvažnije - točno znaju što žele. Znaju zadovoljiti sebe i partnera. Neki tvrde da su žene rođene u znaku Ovna najseksepilnije u Zodijaku. Ona želi biti obožavana, što je zapravo lako jer je ona zaista vrijedna vašeg vremena.

4. Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Iz nekog razloga, Lavice su mnogo seksualnije od Lavova. Neki kažu zbog toga jer nisu toliko lijene te pokazuju veliko zanimanje za svog partnera i žele mu ugoditi. Vole znati da vam mogu pružiti 'poseban' užitak, a dobar provod s njima je zagarantiran.

6 horoskopskih znakova kojima je jako teško nekome reći 'Ne'
6 horoskopskih znakova kojima je jako teško nekome reći 'Ne'

5. Vaga (23. rujan - 22. listopad)

Nije samo odlična u krevetu, već je i izuzetna osoba. Čak i dok vodi ljubav pokušava biti obzirna i nježna, a ako partner od nje inzistira, može biti i vrlo strastvena, aktivna te otvorena za razne opcije.

6. Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

S ovom ženom možete 'očekivati neočekivano' jer njezine fantazije nemaju granica. Ako pomisli da je seksualni život dosadan, znat će ga odlično 'začiniti'. Voli igranje uloga i seksi kostime. Na vama je da date ideju, a razvoj priče prepustite njoj. Nećete požaliti.

7. Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Pripadnicama ovog znaka seks nije toliko važan pa mu ne pridaju toliku pozornost. No, kada je zaista osvojite, vidjet ćete kakav je 'manijak' u krevetu. Ipak, nemojte često očekivati zagrljaje i nježne riječi.

8. Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Kod ženskih pripadnica ovog znaka, najvažnije je znati trik - seks s njom biti će odličan, samo ga trebate inicirati kada je raspoložena. Tada postaje divlja u krevetu, a trebat će vam snage da je 'ukrotite'. S njom možete proživjeti nezaboravne trenutke, ali budite strpljivi.

Najbolji parovi po horoskopu: Ovan i Strijelac, Bik i Djevica
Najbolji parovi po horoskopu: Ovan i Strijelac, Bik i Djevica

9. Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Ako vam se sviđaju partneri koji ne vole puno raditi, nego samo leže, Ribe su idealne žene za vas. Kada se seksate, imaju osjećaj kao da partneru rade uslugu. Uz sve to, ona jedva čeka da seks završi.

10. Jarac (22. prosinac - 19. siječanj)

Njoj je najvažniji raspored, tako da nemojte očekivati spontanost. Seks se događa kada joj raspored to dopušta, a nemojte misliti da je možete 'uloviti' u trenutku u kojem vi to želite. Ona će vam reći kako trenutno ima puno posla i pronaći drugi termin za seks.

11. Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

One su uvijek spremne za priču, a problem nastaje kada počnu pričati tijekom seksa. Tada ne pričaju 'prljave stvari', već započnu razgovor. Ne odustaju od svog nauma i ne razumiju u čemu je problem.

12. Djevice (23. kolovoza - 22. rujna)

Žene Djevice uvijek će svom partneru pronaći zamjerku. Stalno kritiziraju, a takve su i za vrijeme seksa. One često ne mogu pronaći ništa dobro u svom partneru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'
ŽIVOTNA PRIČA

'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'

Prvo su se odlučili na brak bez djece, no on je postao depresivan te zaključio da će ga uveseliti samo dijete. Ipak, to na koncu nije ispalo dobro