Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Koju boju izabrati za vjenčanje prema horoskopskom znaku?

Koju boju izabrati za vjenčanje prema horoskopskom znaku?

Kako bi imale lijepo i posebno vjenčanje, svaka mlada treba razmisliti o onome što se njoj sviđa te što joj karakterno odgovara. A nije loše provjeriti ni što vam horoskop govori...

VIDEO

Ovan

Odvažan horoskopski znak treba imati i odvažnu paletu boja. Najbolje boje za vjenčanje bi trebale biti razne nijanse crvene. Najveće pitanje je izabrati odvažnu jarku crvenu boju krvi ili tamnocrvenu boju višnje. Vaš cilj je zadiviti ljude kad vide kako ste ukombinirali tako jaku boju.

Ne bojite se centra pažnje, stoga jake crvene nijanse će se izvrsno uklopiti s vašom odvažnom osobnošću.

VIDI OVO: ZVUK KOJi JE SRUŠIO INTERNET - Laurel ili Yanny?

Bik

Žene Bikovi su jako usklađene s prirodom i svim njezinim tonovima, pa nije iznenađujuć izbor kadulja zelene ili tople smeđe boje u kombinaciji s biserno bijelom bojom. U uređenju bi trebali koristiti kristale, mahovinu, perje i cvijeće u ovim tonovima.

Zemljani tonovi su suptilni, ali kvalitetni i daju posebnu notu dekoru prostora u kojem je vjenčanje. Obožavatelj ste svega uz što se osjećate kao "milijun dolara".

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

Blizanci

PR fotografije

Vi ste jedna od onih mladenki koje ne mogu sakriti osmjeh s lica. Optimistični ste, a sreća i zadovoljstvo su vam jedan od glavnih životnih ciljeva, stoga bi paleta boja za vjenčanje trebala odražavati vaš karakter - nijanse žute boje koja se povezuje sa srećom, piše YourTango.

Uz žutu, okrenite se pastelnim nijansama plave, zelene i ružičaste boje. Vi ste znak kojeg boje ohrabruju i inače ih povezujete s pozitivnim osjećajima, pa te boje trebate uklopiti i u svoje vjenčanje jer ipak to je jedan od najsretnijih dana u vašem životu.

Rak

Žena Rak je klasična mlada koja želi tradicionalnu paletu boja koja će pokazati vašu ljupku narav. Nemate ništa protiv jakih boja, ali želite biti sigurni da je paleta koju odaberete suptilna i ugodna, a ne da bude kamen spoticanja u ambijentu koji ste izabrali za vjenčanje. To su boje lavande i sivo-plava. 

Kao intuitivni znak, želite da vaše vjenčanje bude puno emocija i ljubavi, a imajući odgovarajuću paletu boja kojom biste nadopunili svoj stil, pokazat ćete svojim gostima koliko pažnje ste posvetili svojem velikom danu. Paleta boja koju ste izabrali treba oduzeti dah vašim gostima.

Lav

Lavica je glamurozna mladenka koja treba kraljevsku paletu boja koja će pokazati koliko ste elegantni, strastveni i dramatični. Ona uključuje bogate i luksuzne boje kraljevske plave, smaragdno zelene, crvenog rubina i zlata.

Pronaći ćete svoju inspiraciju u nakitu kakav bi nosili članovi kraljevske obitelji - tijarama, krunama i ogrlicama ukrašenim nizom dragulja. Često zlatna boja može izgledati jeftino, stoga u paletu zlato uključite u tragovima, poput sitnih zlatnih ukrasa.

Djevica

Djevice se vode za poslovicom - manje je više, pogotovo kad je u pitanju planiranje vašeg posebnog dana. Nikad vam se nisu sviđala vjenčanja na kojima je bilo puno raznobojnih balona, cvjetnih kitica ili stolnjaka. Vaša paleta boja je na nivou minimalizma - maslinasto zelena i nijanse sive. 

Imate oko za detalje, zahvaljujući vašoj sposobnosti da zapažate sitnice, stoga kombinacije ove boje sa suptilnim uzorcima će svima dati do znanja da je ovo vaše vjenčanje i da ste vi zvijezda programa. 

Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?
Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?

Vaga

Fotolia

Vaše vjenčanje je nešto o čemu ste oduvijek sanjali i sad kad je toliko blizu, napravit ćete sve da bude savršeno. Paleta boja koja vam savršeno pristaje su menta zelena, nježno ružičasta i plava, kao i kremasta bijela. 

Nemojte se ograničiti ovim nježnim bojama, dodajte razne teksture poput svile, baršuna i tila koji će još dodatno uljepšati vašu haljinu i prostor u kojem je vjenčanje. 

Škorpion

Žene Škorpioni nisu mladenke koje će svima dati do znanja da je njihovo vjenčanje upravo to - njihovo. Stoga paleta boja koju odaberete bi trebala pokazati vašim gostima strast i pregršt emocija kojima ste upravo ispunjeni.

Tamna crvena i vatrena narančasta su boje koje mogu uzburkati razne osjećaje, a budući da su žene Škorpioni jako samopouzdane, ako netko može ukomponirati ove jake boje u svoje vjenčanje, to su one. 

Strijelac

Ženama Strijelcima odgovaraju sve boje i mogu nositi što god požele. Ali, budući da ih više zanima medeni mjesec od vjenčanja, najvjerojatnije će se odlučiti na lakše tonove na svadbenoj svečanosti koji će nadopuniti njihovu bijelu haljinu, a hrabriji i zasićeniji tonovi izgledat će sjajno kao naglasci tijekom ceremonije i svečanosti.

Monokromatska shema kombiniranja boja je najjednostavnija od svih kombinacija i koristi samo jednu boju ponavljajući je u različitim intenzitetima i svjetlini, i taj način ukrašavanja će žena Strijelac vjerojatno izabrati.

Jarac

Fotolia

Žene Jarci će puno više vremena posvetiti planiranju medenog mjeseca, nego vjenčanju pa je logično da će izabrati jednostavnu paletu boja koju mogu u sve komponirati.

Žene Jarci mogu upotrijebiti bilo koju boju i njezine nijanse kako bi naglasile detalje svoje vjenčanice, nakita, dekoracije ili stolove.

Vodenjak

Fotolia

Žene Vodenjaci vole tradicionalna vjenčanja, pa bi i paleta boja trebala biti tradicionalna. Ali, istovremeno vas privlače i razni moderni elementi. 

Vaše vjenčanje izgledat će sjajno s trendy paletom boja, poput neonsko plave ili kraljevski ljubičaste, ili nečeg malo buntovnijeg poput geometrijskog uzorka ili asimetričnih crta.

Ribe

Fotolia

Paleta boja koju izaberete za svoje vjenčanje trebala bi odražavati vaš sanjiv karakter - i koliko ste sanjali o svojem velikom danu. Vi ste vodeni znak, pa idite za bojama koje su tekuće i smirujuće poput vode - tamno plava, boja mora, koraljna i pješčana bež.

Prilikom odabira vaših ukrasa i odjeće, razmotrite i mekane, prozračne tkanine poput svile i tila kako biste dopunili tu sanjivu atmosferu.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3.: Lavovi neka se čuvaju tračeva, Ribe očekuje ljubav
ŠTO SU ZVIJEZDE 'ZAKUHALE'?

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3.: Lavovi neka se čuvaju tračeva, Ribe očekuje ljubav

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća