Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Koketiranje i fantazije s drugim mogu znatno popraviti odnos

Koketiranje i fantazije s drugim mogu znatno popraviti odnos
1

Fantaziranje o kolegi ili zgodnoj susjedi ima podjednak utjecaj na vezu baš kao i česte svađe, samo ako ostane u okvirima mašte, a kokteiranje je super afrodizijak

VIDEO

Problemi koji se guraju pod tepih, laži i nevjera pogubni su za vezu te su najčešće okidači za konačan raspad sustava. 

Postoje i pozitivni problemi koji su, iako se čine kao ozbiljna prijetnja, u konačnici dobri za brak jer poboljšavaju kvalitetu odnosa. Vjerovali ili ne, to što vi maštate o seksi kolegi, a on o zgodnoj susjedi ili se povremeno s nekim upustite u površni online flert, ima pozitivan utjecaj na vašu vezu baš kao i česte prepirke te svađe. 

Fantazije su moćan afrodizijak. Živopisne maštarije pomažu vam da se otvorite te uspostavite prisniju fizičku i psihičku vezu s vašim partnerom. To, dakako, može bitno popraviti i učvrstiti vaš odnos, no pod uvjetom da sve ostane samo u okvirima vaše mašte jer postane li fantazija opsesija, ona može razoriti vezu. U skupini tzv. pozitivnih bračnih problema su i njegovi “momački” izlasci s prijateljima, kao i to što troši mnogo novca iz kućnog budžeta na hobi. 

Stručnjaci poručuju - parovi koji su u sretnoj vezi dinamični su duo, ali isto tako i aktivni pojedinci. Interesi i hobiji izvan braka hrane duh i razbijaju rutinu te ćete i on i vi u konačnici biti zadovoljniji te opušteniji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. Svađe su zdrave i znak su povjerenja 

Prepirke i svađe ne znače da ste u lošoj vezi. One su samo znak da jedno drugom vjerujete dovoljno da podijelite prave osjećaje. Ključ zdrave svađe je u tome da ne kritizirate partnera nego postupak. Saslušate li jedno drugo, riješit ćete nesporazume i ojačati vezu.

2. Novi štapovi za pecanje nisu kraj svijeta

Ako djeca imaju sve što im treba, a kredite i račune uredno plaćate, ne budite strogi prema partneru te dopustite da si kupi nove štapove za pecanje. Pojedinac u paru mora sačuvati svoje ja, a uz povremeno trošenje novca na hobije osjećamo se ispunjeno.

3. Filmovi za odrasle razbijaju rutinu

Pornografija nije nužno katastrofa za vezu, tvrdi psihologinja Susan Heitler. Ako partner ne taji, nego vam otvoreno prizna da voli porniće, potrudite se da ih bezbolno ugradite u seksualni život. Vrući filmovi mogu biti izvor ideja za nešto novo i drukčije što razbija rutinu.

4. Posvećenost poslu nije bijeg od kuće

Ako njegov radni tjedan traje 60 sati, to može biti frustrirajuće jer se uz takvog partnera žena često osjeća kao samohrana majka. Ako ste u vezi s radoholičarom, to ste vjerojatno od prvog dana, stoga vratite film, možda su vas baš te njegove kvalitete privukle.

5. Iskoristite koketiranje za više strasti

Sve dok nema fizičkoga kontakta niti razmjene vrućih fotografija, online koketiranje može biti zdravo za vezu. Kad vam muškarac s kojim niste u vezi kaže da ste pametni i simpatični, to će vam podići samopouzdanje, a žena koja se osjeća dobro bolja je majka i supruga.

6. Tko apstinira, želi više seksa, pa ga i dobije

Zbog nedostatka seksa i kod žena i kod muškaraca pada razina testosterona. No što je seks rjeđi, to je i poželjniji. Napravite seks-raspored i zabavite se. Neka utorak navečer bude vaša seks-noć, a tijekom dana razmjenjujte zaigrane poruke kako biste rasplamsali vatru.

7. Na poslu treba biti profesionalan

Uspjeh na poslu često ovisi o dobrim uredskim odnosima. Potencijalna opasnost da partnera počne privlačiti kolegica postoji pa s njim otvoreno porazgovarajte o svojim strahovima. Zatražite od partnera da se na poslu ponaša profesionalno držeći se poslovnih tema.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru