Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Koliko vas može koštati par sati zabave?

Koliko vas može koštati par sati zabave?
1

Fenomenalan roman koji će vas naelektrizirati i pružiti provokativan uvid u beskrajna očekivanja koja prate moderno majčinstvo – uskoro na velikim ekranima!

VIDEO

One su Svibanjske majke: skupina novopečenih mama koje nemaju ništa zajednički osim što su rodile u istom mjesecu. Dvaput tjedno okupljaju se u newyorškom Prospect Parku, kako bi si međusobno pružale podršku i malo društva.

Kad odluče organizirati zajednički izlazak u hipsterski bar u svome kvartu na Dan neovisnosti, 4. srpnja, nešto strašno pođe po zlu: jedna od beba, mali Mida, nestane je iz kolijevke dok na njega pazi dadilja. Winnie, samohrana majka, zapravo nije željela ostaviti svoju sedam tjedana mladu bebu, ali ipak je pristala na inzistiranju prijateljica – Svibanjskih majki. Ono što slijedi je bjesomučna potraga za Midom, tijekom koje će se razotkriti tajne, brakovi staviti na kušnju, a neka prijateljstva zauvijek prestati.

Savršena majka je oduševila svjetsku kritiku i ljubitelje napetih priča ali i one koji uz dobru priču traže nešto dublje. Ovaj psihološki triler koji donosi nagle obrate i unutarnji pogled na majčinstvo istražuje strahove i tajne skupine prijateljica koje, kad nastupi krizna situacija, shvaćaju koliko malo znaju jedna o drugoj. Zagonetka Midina nestanka možda jest okosnica na kojoj Molloy gradi zaplet, ali uvjerljivost njezinih likova, sa svim njihovim tjeskobama, daju ovoj priči životnu supstanciju.

Autorica Aimee Molloy je majstorica lukavog zavaravanja. Vješto istražuje očekivanja, nesigurnosti i neiscrpne kritike koje prate majčinstvo, prikazujući skupinu snažnih, pametnih žena sa svim njihovim realistično prikazanim nedostacima, ali koje, za divno čudo, čuvaju jedna drugoj leđa kad je to najpotrebnije. Njezina dosjetljiva pripovjedna struktura naglašava napetost, ujedno bacajući svjetlo na usamljene borbe majčinstva. Čitateljicama koje dijele iste strahove i birge bit će posve lako identificirati se s tim ženama i pritiscima kojima su izložene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema ovoj senzacionalnoj knjizi priprema se filmska adaptacija u kojoj će glavnu ulogu igrati Kerry Washington, zvijezda TV serije Skandal.

Knjigu potražite u prodaji na kioscima Tiska, Tisak media centrima i svim knjižarama po cijeni od 119,00 kuna!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno