Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kondomi' za cipele: Ne morate više brinuti hoće li ostati bijele

Iz Foireboxa kažu da su 'kondomi' su napravljeni od kvalitetnih materijala pa će trajati barem nekoliko mjeseci, a kreacija tenisice i cipele čuva od prljavštine i blata

Online trgovina 'Firebox' je u prodaju pustila najnoviju kreaciju dizajniranu za za čuvanje tenisica i cipela - kondom za cipele.

'Kondomi' podsjećaju na jednokratne navlake za cipele kakve se dobiju u bolnicama ili na bazenima da se spriječi raznošenje prljavštine, no ove su navlake napravljene od boljih materijala i predviđene za višekratnu upotrebu; barem da izdrže preko ljeta.

** PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY ** Kim Kardashian and her daughter North West have a fun day at Disneyland with friends ZA IZLET U DISNEYLAND Kim rijetko nosi tenisice, ali kad ih obuje privlači svu pažnju

Bijeli se 'kondom' jednostavno navuče preko obuće da ostane čista, a tenisice ili cipele možete tako čuvati kad ih izujete ili nositi sa navlakom preko njih. . 

Foto: Firebox

Svjesni da njihove vrećice izgledaju kao 'kondomi preko cipela', u Fireboxu su to pretvorili u prednost pa su se kod predstavljanja poslužili asocijacijom na seksualno zdravlje. Za svoje 'kondome' kažu ovako:

'Danas postoje antibiotici za gonoreju, ali još nema lijeka za blato na vašim tenisicama. Pokušajte da vam dragocjene 'Air Max-ice' ostanu svježe i čiste kao kad ste ih tek izvadili iz kutije, nemoguće je!'

- Treba prakticirati siguran seks, ali što je s tenisicama i naporima da se njih sačuva i održi biserno bijelima? Jednostavno navucite ove pametne obloge i vaša obuća će biti bez prljavštine - objasnila je za Insider voditeljica razvoja proizvoda Caitlin Parry.


POKAZALA SVE: Slavna ljepotica skinula se za novine

Komentari (8)
  • Pa to mogu nabit i na glavu neki ljudi da izgledaju na neki k...c

    25. 5. 2019,   19:50
  • Malo je plastike u prirodi. Ujedno je ovo napravila budala za iste.

    25. 5. 2019,   18:47
  • Koja gl... 🙄

    25. 5. 2019,   20:21