Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

'Konj' predstavlja idealnog ljubavnika, a voda čežnju

'Konj' predstavlja idealnog ljubavnika, a voda čežnju
4

Životinje , stvari i pojave koje se javljaju u snu simbolični su prikaz onoga što želimo u stvarnosti te upućuju na skrivene seksualne potrebe

VIDEO

 Ponekad je, da bismo shvatili  želje i potrebe, dovoljno zaviriti u pozadinu erotskih snova. Oni govore više nego što smo svjesni.

"KONJ" JE VAŠ IDEALAN LJUBAVNIK
Interpretacija simbolike životinja nerijetko je vrlo jednostavna. Konj - snažna i moćna životinja, najčešće u snu predstavlja idealnog ljubavnika. Sanjate li mačku, znači da ste neizmjerno zadovoljni svojim seksualnim identitetom.

ZMIJA BUDI SKRIVENE OSJEĆAJE
Ako je riječ o zmiji, tumačenje je višeznačno. Može predstavljati strah, tajnu seksualnu žudnju, prikriveni homoseksualizam ili, jednostavno, muški spolni organ. Stoga, sanjate li zmiju, obratite pozornost na emocionalnu pozadinu. Osjećate li nemir ili nezadovoljstvo, zmija upućuje na strah. Ako ste žena koja drži zmiju, podsvjesno mislite o muškom spolnom organu.

GRMLJAVINA ZNAČI NEMIR
Kiša u snovima simbolizira depresiju ili tugu. Pokisnete li, osjećate nemoć upravljanja vlastitim životom. Grmljavina, s druge strane, znači strah ili nemir - što je jača i glasnija, to je snažniji osjećaj.

SEKS U VLASTITOM DOMU UZAJUE NA ZADOVOLJSTVO
Seksate li se u snu u vlastitome domu, zadovoljni ste trenutačnim seksualnim životom i partnerom

ŠETNJA DVORCEM ZNAK JE ŽELJE ZA PROMJENOM
Tumarate li u snu kroz dvorac ili palaču, moguće je da mislite o novom i izazovnijem seksu. Veličanstvenost  ovih građevina upućuje na čežnju za podizanjem na višu seksualnu razinu.

SANJATE LI VODU, ČEZNETE ZA SEKSOM
Jedan od najčešće sanjanih elemenata - voda, obično predstavlja jaku želju za seksom. Jureća rijeka upućuje na snažno seksualno uzbuđenje i kolanje tjelesnih tekućina, a potok koji žubori znači seksualno zadovoljstvo.

MAGLOM SAKRIVATE PRAVE OSJEĆAJE
Magla ili tamni oblaci u snu obično upućuju da skrivate svoje prave seksualne osjećaje i želje od sebe ili drugih.

KOLIKO U SNU JEDETE, TOLIKO STE ŽELJNI SEKSA
Snovi o hrani i delicijama predstavljaju seksualni apetit. Častite li se u snu kolačima i pjenušcem - planirate ili predviđate nevjerojatan seks. Što je veći ili egzotičniji seksualni apetit, intrigantnija je i jača vaša glad za seksom.

LETENJE PREDSTAVLJA SLOBODU
Onaj tko je sanjao da leti, podsvjesno je, vjerojatno, želio nastaviti sanjati. Nije teško pogoditi značenje ovakvih snova. Letenje predstavlja slobodu i zanos, općenito, kao i u seksu.

HRANJENJE PARTNERA UKAZUJE DA GA ŽELITE ZADOVOLJITI
Sanjate li kako hranite partnera, u stvarnome ga životu želite seksualno zadovoljiti. No hranjenje nepoznate osobe upućuje na želju za novim partnerom ili iskustvima u krevetu

HRANE LI VAS U SNU - ČEZNETE ZA PAŽNJOM
Hrani li vas netko u snu, želite biti centar pozornosti u spavaćoj sobi - obasuti pažnjom i seksualno zadovoljeni od svoga partnera. Određena hrana, npr. voće i povrće, simbolizira ženske i muške genitalije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...