Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Koraljna, fuksija i crvena boja ruža laskaju baš svakoj puti

Koraljna, fuksija i crvena boja ruža laskaju baš svakoj puti

Prije nanošenja ruža usne propisno njegujte - nahranite ih pilingom i balzamom - rezultat je savršena i dugotrajna boja. Kako da boje dulje traju na usnama, otkrivaju vam vizažisti...

VIDEO

Nakon dugotrajne vladavine mat tekstura, ova sezona podržava povratak klasičnih kremastih ruževa. Donosimo omiljene novitete koji pristaju svim ženama. 

Tri vječna klasika su fuksija, koraljna i snažna crvena jer odlično pristaju svakoj puti. Tamnoplave, brutalno ljubičaste i zelene tonove ostavljamo odjeći, torbicama i štiklama, a ove ćemo vruće, tople i nešto hladnije nijanse rezervirati za poljupce. Iako su pakiranja legendarna, jer to je klasičan ruž na okretno izvlačenje, formule su obogaćene uljima i hijaluronskom kiselinom, molekulama koje njeguju usne i upravo zbog toga neće im dati onaj isušeni look, koji je često zaštitni znak mat ruževa. 

No i postojanost klasičnog ruža može se održati uz nekoliko trikova iskusnih vizažista.

- Dugotrajnost ćemo postići dobrom pripremom, nije važna samo tekstura ruža, veliku ulogu ima i njega usana. Da bismo izbjegli suhoću zbog koje se ruž brže skine, predlažem piling. Ne treba vam neka posebna formula nego usne možete nježno istrljati šećerom ili kavom - savjetuje vizažistica Ena Čavlović.  

Usred raznih trendova, pobjedu ove sezone odnose klasični ruževi na izvrtanje, ima ih mnogo, i to po pristupačnim cijenama. 

- Možda ste primijetili da se neki ruževi brzo suše pri nanošenju, pa predlažem da prije svega usne definirate olovkom iste nijanse. Možete se poigrati tonovima i na sredinu staviti neku svjetliju nijansu. Usne će tako izgledati veće i senzualnije - ističe Čavlović i dodaje da su njegovane - najljepše. 

- Kad ih njegujete balzamom, posebnu pažnju posvetite rubovima kako biste spriječili eventualnu preuranjenu pojavu bora - pojašnjava. 

essence colour up! shine on! lipstick 08

Moderan izgled donosi jednostavnost - ruž ima glavnu riječ, a lice je uredno i besprijekorno uz malo maskare. Ako želite dodatan glamur na usnama, ne zaboravite na moć dobrog starog sjajila.

Catr. Ultimate Colour Lipstick 520
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'