Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Kuda s kozmetikom? Evo super trikova za bolju organizaciju

Kuda s kozmetikom? Evo super trikova za bolju organizaciju

Uz pomoć predmeta koje već imate u kući i malo mašte možete lako posložiti svoj najdraži pribor za šminkanje i kozmetiku. Poslužit će vam magneti, okviri pa čak i posuđe

VIDEO

1. Upotrijebite staklenke

S obzirom na to da su multipraktične mogu poslužiti i za organizaciju šminke. Uzmite onoliko staklenki koliko vam treba i u njih možete posložiti štapiće za uši, blazinice, vatice ili kistove.

2. Kutija za nakit 

Osim nakita, u prekrasnu staklenu kutiju za nakit možete pregledno posložiti bronzere i rumenila. Osim praktičnosti, u vašu organizaciju dodat će dašak vintage stila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

3. Platneni organizator kistova

Ovaj praktični i jednostavan predmet pomoći će vam da vaše četkice uvijek budu posložene. Lakše ćete ih pronaći, neće stvarati nered i kistovi će biti sačuvani od sakupljanja prašine. Ovakav način pospremanja je idealan i za putovanja. 

4. Magnetska ploča

Ovo je vrlo jednostavan i lak način organizacije. Na zid postavite metalnu ploču. Budite maštoviti i zaokružite je elegantnim okvirom. Na sjenila, bronzere, rumenila, maskaru, lakove za nokte pa i posude za kistove možete zalijepiti male magnetiće. Neka budu dovoljno jaki da čvrsto stoje, ali ne i prejaki jer vam to može stvoriti probleme kada ćete skidati predmete s ploče. Šminka će vam uvijek biti nadohvat ruke i prostor će izgledati popunjeno.

5. Posuđe ne služi samo u kuhinji

Uzmite tanjure i šalice. Posložite ih redom kao na fotografiji. U posude postavljajte svoj omiljeni make-up pribor ili nakit. 

6. Pregrade u ladicama

Za sve one koji ne žele da je njihova šminka na zatvorenom mjestu postoji rješenje. Nemojte šminku samo postaviti u ladice. Tako će se brzo sve razbacati i nećete znati gdje što stoji. Umjesto toga, obične plastične, papirnate ili drvene kalupe položite na dno ladice. Organizirajte šminku po redu koji vam paše. Tako ćete uvijek znati gdje vam što stoji. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...