Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kuma ju je oduševila kad joj je dala buket od omiljene hrane

None Foto: Instagram

Kuma je kontaktirala najdraži fast food rođakinje da vidi mogu li joj oni pomoći da joj taj veliki dan učiniti još posebnijim,a oni su se ponudili da će napraviti buket i dostaviti ga mladoj

Blair Hardy udala se početkom mjeseca za Adama Tysona u hotelu Radisson u Toledu, a jedina želja koju je imala je da joj se na vjenčanju poslužuje nuggetse i pomfrit, dok gosti jedu tradicionalna jela. A njena joj je rođakinja i kuma Jenna Spetz, koja zna koliko Blair opčinjena tim jelom, donijela i vjenčani buket od nuggetsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Spetz (@jspetz)

Cvjetno pileći aranžman je tako izvadila dok je za stolom tek vjenčanog para držala zdravicu. Jenna je kontaktirala najdraži fast food rođakinje da vidi mogu li joj oni pomoći da joj taj veliki dan učiniti još posebnijim,a na njeno su se iznenađenje oni ponudili da će napraviti buket i dostaviti ga mladoj - skupa sa pilećim nuggetsima za narednih godinu dana.

PAŽANINOV TAJNI RECEPT Za prste polizati: Špageti sa sardinom i šampinjonima

- Njena je reakcija bila neprocjenjiva, stalno se smijala i grlila me. Naravno, odmah je pojela nuggetse iz buketa - ispričala je kuma, a na svom je Instagramu zahvalila i Blairinom novom mužu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Spetz (@jspetz)

- Ogromno hvala što si mi pomogao. Mislim da je mladenka više bila uzbuđena zbog nuggetsa nego zbog novog supruga - napisala je kuma, kojoj je inače pismo poslao i izvršni direktor mjesta odakle mladenka naručuje svoje omiljeno jelo. 

- Uvijek započnite i završavajte dan poljupcima i nuggetsima i nikad ne odlazite u krevet ljuti - savjetovao je mladom paru.

Komentari (2)
  • poklon iznenađenje

    19. 10. 2019,   18:31
  • A cemu ove naocale na kumi?

    19. 10. 2019,   16:22