Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Kupaći kostim pristaje svakoj ženi, samo treba pronaći kroj

Kupaći kostim pristaje svakoj ženi, samo treba pronaći kroj
1

Za svaki tip ženskog tijela (pješčani sat, krušku, jabuku te “ravnu” figuru) postoji kupaći kostim kojim se mogu vrlo dobro istaknuti prednosti, a sakriti nedostaci

VIDEO

Žena je najljepša onda kad je najmanje odjevena, misao je nepoznatog autora - i svih muškaraca. No u glavama mnogih žena vrti se slika neodoljivih Victorijinih anđela koja ih trenutačno obeshrabri u ponosnom pokazivanju vlastita tijela na nekoj jadranskoj plaži. U stvarnosti postoji mali broj žena sa savršenim proporcijama, ali svaka može istaknuti lijepu figuru ako odabere pravi kupaći kostim za svoj oblik tijela, tvrde stilisti. 

Za svaki tip ženskog tijela (pješčani sat, krušku, jabuku te “ravnu” figuru) postoji kupaći kostim kojim se mogu istaknuti prednosti, a sakriti nedostaci. Primjerice, žene lijepih grudi mudro biraju “trokutiće” za gornji dio kupaćih kostima. 

Pravi odabir za savršenu figuru

Neke od najseksi žena svijeta, poput Monice Bellucci ili Kelly Brook, na plaži nose jednodijelni kostim. Njime ne otkrivaju sve svoje atribute, nego nešto ostavljaju mašti. Osim što lijepo ističe obline, jednodijelni kostim savršeno prikriva nedostatke, poput ne baš isklesanog trbuščića. Dame lijepih leđa neka izaberu onaj s dubokim izrezom na leđima, a ženama kojima su glavni adut, primjerice, duge noge odlično stoje kostimi s visoko izrezanim donjim dijelom, savjetuju stilisti. Djevojke malih grudi mogu birati kostime koji u gornjem dijelu imaju ušivenu silikonsku bazu. 

Onima koje ponosno ističu svoju dječačku figuru, najbolje stoje sportski modeli šarenih uzoraka ili minimalističke trake umjesto grudnjaka. Vitke i visoke žene mogu birati između uzoraka s prugama, krojeva s ušivenim volanima ili mašnama koje će vizualno dodati obline. Što god izabrala, na kraju svaka žena pred zrcalom zna što joj dobro stoji, a što ne. 

Jarke boje za pješčani sat

Ženama koje su obdarene oblinama najbolje pristaju klasični dvodijelni kupaći kostimi s čvrstim naramenicama. Neka gornji i donji dio kostima budu istog uzorka. Pristaju im i jarke boje. Seksi figuru dodatno će istaknuti i jednodijelni kostim bez naramenica. 

Kruškama najbolje stoji duboki izrez

Žene kruškolikog oblika tijela imaju istaknutije bokove, bedra i noge. Zbog toga trebaju privući pozornost na gornji dio tijela, što će najbolje postići dubokim izrezom dekoltea. 

Jabukama su važne čvrste košarice

Djevojke ove figure bujnijeg su poprsja i gornjeg dijela tijela, pa im se preporučuju jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostimi s posebno čvrstim košaricama. 

Široki izbor za ‘ravnu’ figuru

O.K., nemate obline, ali zato možete birati cijelu paletu kupaćih kostima jer vam sve pristaje. Od raznobojnih uzoraka do ušivenih nabora koji će vizualno “popuniti” figuru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'