Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kupaći kostim skriva sve nedostatke bez vježbanja

None Foto: Pixsell 5

Visoko rezane gaće, tankini, vodoravne pruge te strateški postavljeni detalji lako produljuju noge, učvršćuju trbuh i dodaju obline bez vježbanja

Boja kupaćega kostima odlično je sredstvo za kamufliranje dijelova tijela. Tako će kruški, tijelu s dominantnom stražnjicom i bokovima, laskati tamnije gaće i svjetliji gornji dio s istaknutim uzorcima. Visoko rezane gaće “produljit” će kratke noge, a ženske bokserice, koje su popularne ovog ljeta, odlično će pristajati ženama s dječačkim oblikom tijela. Jabuke najlakše mogu skrenuti pozornost sa zaobljenog trbuščića vodoravnim uzorcima na grudima i bokovima, a pritom može pomoći i jednodijelni badić ili tankini, koji se sastoji od “potkošulje” i gaća.  Izrazito je praktičan jer omogućuje aktivnosti na plaži bez straha da će tkanina pokazati nešto što se ne bi smjelo. Trikini, koji čine dvije trake što “izlaze” iz gaća i vežu se oko vrata, idealan je kroj za žene koje žele istaknuti male, ali lijepe grudi. Pri odabiru pripazite i na boju - na jarkom suncu uzorak će djelovati mnogo bljeđe nego u kabini.

“Pametni” šav kroji bujni dekolte
Ženske bokserice, vodoravne pruge, različiti gornji i donji dio kupaćega kostima te tanke naramenice ono su što žene s dječačkim oblikom tijela moraju tražiti. Naborani, retromaterijali u bojama ili jednodijelni kostimi koji imaju šav ispod grudi istaknut će dekolte i vizualno ga popuniti.

Gaće visokog struka debljaju guzu
Bujne grudi i bokovi te uzak struk obilježja su pješčanog sata, koji će istaknuti gaće s ušivenim remenom ili vrpcom, a čvrste košarice podignut će dekolte. Izbjegavajte gornji dio u obliku trake jer će samo spljoštiti grudi, a u premalim trokutima djelovat ćete neskladno. Kupaće kostime visokog struka bolje je izbjeći zato što će stražnjica izgledati veliko.

Kupaće kostime oplemenjuju šareni nakit i retrodetalji
Prozračne tunike, lepršave haljine, nakit i perle na kupaćem kostimu ili veliki ukrasi više su namijenjeni koktel-baru na plaži ili poziranju u hladu jer je s njima nemoguće ravnomjerno potamnjeti. Volani i retrouzorci koji vraćaju duh šezdesetih godina jedan su od trendova koji će se moći vidjeti na plažama, kao i eksplozija šarenih uzoraka.

Monokini krije strije i ožiljke
Monokini, lažni jednodijelni kupaći kostim koji više otkriva nego što skriva, neutralizira obli trbuščić, ali i kamuflira strije, ožiljke ili celulit. Šareni uzorci učinkovitije “varaju” oko od jednobojnih varijanti. Široke bokserice sakrit će nesavršenosti na stražnjici i bokovima.

Komentari (2)
  • baš da mi je vidjet kupaći kostim koji bi pokrio 10 kila viška i celulit, to su isto nedostaci

    23. 6. 2010,   10:49
  • naravno, nema slike niti jedne \"jabuke\" ili \" kruške\". samo daske

    23. 6. 2010,   10:49