Obavijesti

Lifestyle

Komentari 76

'Kupila sam haljinu na webu za 200 kuna, a ne vrijedi ni dvije'

'Kupila sam haljinu na webu za 200 kuna, a ne vrijedi ni dvije'

Kupila sam haljinu na stranici Lightinthebox. Poslali su mi haljinu koja doslovno nije ni sjena onoj na slici, rekla nam je ogorčena Duška Zaninović iz Velike Gorice

VIDEO

Duška Zaninović (65) iz Velike Gorice na stranici Lightinthebox naručila je haljinu čiji ju je uzorak podsjećao na onaj modne kuće Versace, a kako kaže, dobila je najlon vrećicu.

Inače sam 'nevjerni Toma' pa nikad do sad ništa nisam naručivala preko interneta. Za stranicu sam čula od prijateljice čija si je kćer s iste naručila vjenčanicu od bijele čipke za 1400 kuna i bila je zadovoljna, rekla nam je Duška iz Velike Gorice.

S obzirom na to da u travnju ove godine ide na jedno vjenčanje, Duška je odlučila na istoj stranici pogledati čega ima. Naišla je na haljinu koja joj se svidjela.

- Problem je što u dućanima nema ničeg glamuroznog i primjerenog ženama u mojim godinama, a da je prigodno za svečane prilike. Želim izgledati elegantno, a ne nakićeno kao Božićno drvce - požalila se Duška.

Evo na što paziti kada kupujete na internetu - da ne požalite
Evo na što paziti kada kupujete na internetu - da ne požalite

Haljina je na stranici bila snižena s 71 eura na 23. U opisu haljine je pisao sastav - 95 poliester i pet posto elastin. Platila ju je 200 kuna zajedno s poštarinom, a dostava je trebala biti u roku od 15 do 20 dana.

Duška je haljinu dobila za mjesec i pol. Stigla je na adresu, a kćer koja ju je zaprimila odmah joj je javila da je 'katastrofa'.

Mislila je da kćerka pretjeruje i da će ona tu haljinu znati dobro nositi. No, kaže da ono što je dobila ni ne sliči poliesteru, ne rasteže se i materijal je kao onaj za najlon na kišobranima, kao vrećica za smeće.

- Uzorak je manje izražen i mutan, rukavi nisu puff nego uz ruku. Haljina je došla zgužvana, a kako je od najlona ne može se peglati jer bi ju glačalo uništilo. Materijal je pun elektriciteta - lijepi se za čarapu i mota oko nogu, dok je na slici s interneta fin i lagan. Od šoka nisam mogla doći k sebi. To što sam dobila nije ni za seks igrice - kaže Duška koja je prije imala svoj vlastiti butik u Vlaškoj ulici u Zagrebu.

Na stranici nije ostavila komentar jer je za tu proceduru potrebno napisati sve podatke. Srećom, Duška je za svaki slučaj za kćerkino vjenčanje dala šiti topić od smaragdne čipke i metalik kraljevsko plavi sako.

Jeste li i vi imali sličnih iskustava? Pišite nam i šaljite slike na lifestyle@24sata.hr.

STALNO PAMETUJU I DRUGIMA IDU NA ŽIVCE: Ovi horoskopski znakovi pod hitno trebaju nešto primijeniti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja