Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kupili kuću iz horora i sad se boje: Čudne stvari se događaju

Jedna od najluđih kupovina u 2019. vjerojatno je kupnja kuće po kojoj je snimljen jedan od najpoznatijih horor filmova 'The Conjuring'. Kuću je kupio mladi par iz SAD-a željan avanture

Film 'Conjuring', kod nas preveden 'Prizivanje', snimljen je 2013. godine, a bazira se na istinitoj priči o obitelji Perron, koja je živjela u toj kući sedamdesetih godina prošlog stoljeća i poznatih američkih stručnjaka za paranormalno, bračnog para Lorraine i Eda Warrena.

Lorraine je nakon smrti svojeg supruga Eda sudjelovala u snimanju filma kao savjetnik, isto kao i na svim nastavcima koji su kasnije snimljeni, što je filmu dalo određeni kredibilitet. 

Foto: Themoviedb.org

Andrea Perron, najstarija od pet Perronovih kćeri koje su živjele u kući do 1980. godine, još stoji iza tvrdnje da su s njima u kući živjeli zli duhovi, piše Women's Health. U intervjuu za USA Today Lorraine Warren govori o vremenu koje je provela u seoskoj kući u Harrisvilleu - uključujući seansu koju su izveli. 

- Stvari koje su se tamo odvijale bile su tako nevjerojatno zastrašujuće. Dan danas me ulovi strah kad se toga sjetim - izjavila je Lorraine. 

- Mislila sam da ću se onesvijestiti. Moja majka je počela govoriti jezikom koji nije s ovoga svijeta, glasom koji nije bio njezin. Njezina stolica levitirala je i bačena je preko sobe - ispričala je Andrea.

Dreamstime 'IZAŠAO SAM IZ TIJELA' Svaki 10. čovjek ima iskustva bliska smrti: 'Vidio sam tunel'

Što se tiče para koji je nedavno kupio ukletu kuću, kažu da su i sami imali puno čudnih iskustava.

- Vidjeli smo da se vrata sama otvaraju i zatvaraju, čuli smo da netko hoda po kući, udarce. Teško je ostati sam u kući. Ne osjećam ništa zlo, ali u kući se stalno nešto događa - rekao je Cory Heinzen.

- Cijelo ovo putovanje bilo je zastrašujuće, iz više razloga osim paranormalnih, ali i uzbudljivo - rekla je Jennifer Heinzen.

Par planira otvoriti svoju kuću za turiste i istražitelje paranormalnog kasnije ove godine nakon opsežne obnove. Planiraju sačuvati dom kakav je i bio te priču o 'Prizivanju' koja s njom dolazi. 

Komentari (19)
  • I ja kupio kucu iz horora, digao kredit, cudne stvari se desavaju...malo malo mi iskljuce struju ili plin neka cudna bica, hepovci ili tako nesto?

    15. 7. 2019,   20:19
  • To je kuća Lovre Kuščevića,samo glasi na njegovu ženu

    15. 7. 2019,   23:39
  • Malo senzacionalizma nije im na odmet...mada,ne volim jeziva mesta,i kukavica sam od nepoznatog ili nekih mračnih sila...ovako,sa bilo kim lice u lice,nikakav problem ne bih tek tako uzmakao,ali od nekih neprirodnih ili tako nekih mističnih stvari tu begam glavom bez obzira😨...

    15. 7. 2019,   20:16