Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lagani dodiri i igranje kosom znakovi su da vas žena zavodi

Žene su uvijek svjesne koliko blizu ili daleko od muškarca stoje ili sjede. One često neće čitavim tijelom ući u vaš ‘osobni prostor’, nego će ruku ili koljeno držati bliže vama, objašnjava autorica

Kad zavodite djevojku, pogledajte je duboko u oči. Kad morate odvratiti pogled, učinite to polako, kao da vam je iznimno teško maknuti oči s nje, kaže Leil Lowndes, autorica knjige “Undercover Sex Signals: A Pickup Guide for Guys”.

Foto: Promo

- Muškarci teško čitaju znakove zavođenja. Neke žene će šaputati o vama, a druge će vam htjeti dati do znanja da ih uopće zanimate, ali oba tipa žena su zapravo zainteresirana za vas i žele vam privući pozornost. No kad im na kraju priđete, morate znati pročitati govor tijela. Žene su uvijek svjesne koliko blizu ili daleko od muškarca stoje ili sjede. One često neće čitavim tijelom ući u vaš ‘osobni prostor’, nego će ruku ili koljeno držati bliže vama - objašnjava autorica.

Fotolia KNJIGA DANA Oprez! Rebrasti kondomi glavni su neprijatelj analnog seksa...

- Slično je i s dodirom. Žene vas nikad neće slučajno dotaknuti. Vi morate srdačno reagirati na dodir. U protivnom će se ona povući jer će protumačiti da vam se ne sviđa. U nekim situacijama nije prikladno da vas ona dodirne ili uđe jednim dijelom tijela u vaš osobni prostor. U tim situacijama ona će se tijelom nagnuti prema vama ili igrati s kosom kako bi vam dala do znanja da je zanimate - tvrdi autorica.

Komentari (8)
  • ..oči nemogu blokirati, ponekada mi cvike pomažu, ali kosa me oda...:)

    6. 1. 2019,   13:25
  • I ne samo to. 😜

    6. 1. 2019,   10:24
  • A zavodjenje u crvenom cipkanom grudnjaku....?

    4. 1. 2019,   19:07