Obavijesti

Lifestyle

Komentari 37

Lav (23.7. - 22.8) će ostvariti sve što zamisli bez naprezanja

Lav (23.7. - 22.8) će ostvariti sve što zamisli bez naprezanja
4

Moći ćete pokazati sve svoje kreativne potencijale, bez ikakvog naprezanja ostvarit ćete sve zamisli i tako si povisiti mjesečna primanja, angažirati ćete se u obitelji

VIDEO

Godina koja je pred vama bit će obilježena velikim poslovnim uspjesima. Sve što ste planirali zadnjih nekoliko mjeseci vrlo će se brzo početi ostvarivati na početku nove godine. I vi ćete biti iznenađeni lakoćom kojom ćete uspostavljati važne kontakte i pri tome dobivati potporu sa svih strana. Vaše napredovanje u poslu pratit će više sretnih okolnosti koje će se pojavljivati na potpuno nepredviđen način. Poslovni uspjesi donosit će vam i više prihode, a to kod vas može izazvati i vrlo jak poriv za trošenjem. 

Ako se ne budete mogli kontrolirati, unatoč svemu može vam se vrlo brzo dogoditi da odete u nedopušteni minus na tekućem računu. Tijekom prvih šest mjeseci budite vrlo oprezni pri odabiru partnera s kojima počinjete poslovnu suradnju. Neki od njih neće biti previše pouzdani, a to bi vas moglo prilično skupo stajati. Kad je riječ o financijama, prvi dio iduće godine nije povoljan ni za kakve veće kupnje ili dizanje kredita. U životnoj ste fazi kad veliku važnost pridajete radu na sebi. Zanimat će vas sve što je duhovnoga karaktera, no istodobno ćete redovito odlaziti i u teretanu te se brinuti o tijelu. Za vas će potpuno vrijediti izreka: “Zdrav duh u zdravu tijelu”.

Poznati ste kao osoba kojoj je vrlo važno potvrđivati svoju vrijednost kreativnim izražavanjem. Radi toga spremni ste ulagati mnogo energije i usavršavati svoje sposobnosti do neslućenih visina. Tijekom 2012. počet ćete vrijedno sudjelovati u više radionica i s velikim ćete entuzijazmom učiti nove vještine. Bit ćete vrlo vrijedni i oduševljavat ćete se onim što radite. U obitelji biste mogli imati problema u komunikaciji s braćom i sestrama. Jedni druge jednostavno nećete razumjeti kako treba i trebat će jako puno vremena kako biste se bilo što dogovorili. 

Najbolje ćete komunicirati sa starijim ljudima, koji će se pokazati kao veoma dobri savjetnici. Posao kojim se bavite uključivat će mnogo kretanja, a to sredinom godine može rezultirati i čestim poslovnim putovanjima. To jurcanje svuda uokolo neće vam uvijek baš lako padati i u nekim ćete trenucima smišljati različite isprike kako biste se uspjeli izvući od poslovnih obveza. Krajem godine očekuje vas mnoštvo obveza vezanih uz dom i obitelji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bit će to trenuci u kojima ćete pokazati koliko ste zapravo odgovorni i pouzdani. Svi će biti zadivljeni kako uz uspješno vođenje svojih poslova još stignete posvećivati pozornost samo naizgled nevažnim sitnicama vezanim uz vaš dom. Kraj godine dočekat ćete potpuno opušteni i vrlo dobro raspoloženi. Moći ćete konstatirati kako je iza vas vrlo uspješna godina.

Ljubav

Veliku većinu vremena provodit ćete na poslu te ćete mnogo komunicirati s kolegama i suradnicima. S nekima od njih ćete se s vremenom sprijateljiti i izvan radnog vremena. U proljeće je na poslu moguća i kraća ljubavna pustolovina s vrlo uzbudljivom osobom. Bit će to prepoznavanje i simpatija na prvi pogled. Privlačnost će biti toliko očita da ćete se oboje vrlo teško moći kontrolirati. Buran ljubavni život nastavit će se i tijekom ljeta. Bit ćete neodoljivi i ljubavne će ponude stizati sa svih strana. Jesen će donijeti želju za smirivanjem i mogućnost ulaska u vezu.

Obitelj

Zbog zaokupljenosti poslovnim obvezama malo ćete boraviti kod kuće. To neće baš lako padati vašim najbližima pa će vam često spočitavati kako ih zanemarujete. Potkraj proljeća odlučit ćete promijeniti stanje stvari i usmjeriti pozornost na one koji su vam najvažniji. Bit ćete im uvijek na usluzi i nastojat ćete im ispuniti sve želje. Tijekom ljeta ćete potrudit ćete se organizirati zajedničko ljetovanje. Sve to neće previše impresionirati vaše bližnje pa će vas nastaviti kritizirati. Najbolje je da se zbog toga ne uzbuđujete te posvetite pozornost važnijim stvarima.

Zdravlje

Vaše je tijelo vrlo snažno i sposobno je nositi se s najvećim fizičkim iskušenjima. Unatoč tome ne biste trebali pretjerivati s njegovim iscrpljivanjem. Uz svakodnevni rad navikli ste se baviti i sportskim aktivnostima te pritom često ostajati budni do kasno u noć. Krajnje je vrijeme da nešto promijenite. Usporite malo ritam i dopustite si više odmora. Tijekom vikenda katkad ostanite kod kuće i dobro se naspavajte. Pokušajte izbjegavati bilo kakve noćne posjete hladnjaku te se usmjerite na prirodnu i zdravu prehranu. Sljedeće godine vaša osjetljiva točka bit će koljena. Dobro ih čuvajte i redovito se razgibavajte.

Posao

Pred vama je na poslovnom planu veoma povoljna godina. Već ćete se od početka angažirati oko novih, izazovnih projekata i vrlo ćete brzo početi postizati zavidne rezultate. Svi će biti oduševljeni vašim radom te će vam nadređeni nuditi vodeće uloge. Od početka jeseni vrlo vjerojatno ćete se pridružiti nekoj radnoj grupi u kojoj ćete s ostatkom tima osmišljavati originalna rješenja. Zajednički će vam rad jako dogovarati i omogućit će vam da pokažete sve svoje potencijale. Kraj iduće godine donijet će vam mnogo priznanja i osjetno poboljšanje financija. Bit ćete jako zadovoljni zbog potvrde svojih vrijednosti.

Simbolika

Znaku Lava od davnina se pridružuje kraljevska simbolika. Lav je poznat kao kralj svih životinja pa je i čest simbol na grbovima kraljevskih obitelji. Zodijačkim je Lavovima važno da ih se cijeni i poštuje. 

Loše razdoblje

Od veljače do ožujka - Bit ćete u doticaju s vrlo problematičnim ljudima sklonima manipuliranju.

Od rujna do listopada - Starija osoba željet će vam se nametnuti kao autoritet. To vam se neće nimalo svidjeti.

Od studenog do prosinca - Mogući su veći troškovi vezani uz kvarove na autu i kućanskim aparatima.

Dobro razdoblje

Od travnja do svibnja - Od prijatelja ćete doznati o unosnim poslovima u koje se možete uključiti.

Od kolovoza do rujna - Kraj ljeta dočekat ćete u vedru raspoloženju. Skupit ćete dovoljno energije za nove poslovne uspjehe.

Od prosinca do siječnja - Dobit ćete priznanja za svoj rad te ćete uživati i u poboljšanoj financijskoj situaciji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'